Coronavirus - România: 212492 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Propunerea lui Marcel Ciolacu pentru Gabriela Firea, după pierderea Primăriei Capitalei

Monday, 28 September 2020, 14:59 Sursă: realitatea.net

Autor: Irina Chirtoc

”În București a existat o dreaptă unită. Gabriela Firea a avut curajul să lupte singură împotriva dreptei unite.

Mi-aș dori să candideze pentru un post în Parlament. Consider că trebuie să fie în continuare în linia întâi a PSD. Rezultatul partidului se datorează în mare măsură și doamnei Gabriela Firea”, a spus Ciolacu.

Întrebat despre decizia acesteia de a nu merge la sediul partidului în seara alegerilor, la anunțarea rezultatului exit poll-ului, liderul PSD a spus că el i-a recomandat acest lucru.

”Eu i-am recomandat Gabrielei Firea să rămână alături de staff-ul de campanie. Sunt ferm convins că va face o conferință de presă. Eu am felicitat-o pentru campania și determinarea ei și pentru faptul că și-a asumat o candidatură singură împotriva tuturor”, a mai spus Ciolacu, precizând că vor avea o discuție după conferință.

Întrebat despre o posibilă revenire a lui Liviu Negoiță în PSD, care a câștigat Sectorul 3 cu peste 43% din voturi, Ciolacu a precizat că a avut loc o întâlnire, dar nu și ”discuții politice”.

”Nu am avut discuții politice cu Negoiță. Ne cunoaștem de mult, am fost colegi și suntem prieteni. Vom anunța când vom lua o decizie. Mă bucură deschiderea lui de a sta de vorbă”, a mai spus liderul PSD.


Vezi mai multe


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL