Coronavirus - România: 1815 de cazuri confirmate

Prognoza SPECIALĂ pentru Capitală. Ce ne așteaptă în acest weekend

Friday, 07 June 2019, 10:56 Sursă: REALITATEA.NET

Vineri (07 iunie), vremea va fi caldă. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări spre seară, când există probabilitatea relativ redusă pentru averse, descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului. Temperatura maximă se va situa în jurul a 29 de grade, iar cea minimă va fi de 16...18 grade.

Sâmbătă (08 iunie), vremea va fi caldă, dar și în general instabilă. Mai ales după-amiaza și seara vor fi intervale cu averse ce pot avea și caracter torențial, descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului. Temperatura maximă se va situa în jurul a 30 de grade, iar cea minimă va fi de 17...18 grade.

Duminică (09 iunie), vremea se va menține caldă, iar instabilitatea atmosferică va fi accentuată. Vor fi intervale cu averse ce pot avea și caracter torențial, descărcări electrice, intensificări ale vântului, vijelie și condiții de grindină. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 28 de grade, iar cea minimă va fi de 17...18 grade. În funcţie de evoluţia şi intensitatea fenomenelor meteorologice, Administraţia Naţională de Meteorologie va actualiza prezentul mesaj prin avertizări de vreme severă imediată.


Vezi mai multe


Alte articole din: ACTUAL
Adaugă părerea ta
Alte articole din: ACTUAL