Coronavirus - România: 4417 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Prognoza meteo SPECIALĂ pentru Capitală! Ce îi așteaptă pe bucureșteni

Monday, 24 June 2019, 16:27 Sursă: REALITATEA.NET

Luni (24 iunie) vremea va fi în general instabilă, dar și călduroasă dupăamiaza, când disconfortul termic va fi ridicat, iar indicele temperaturăumezeală (ITU) va atinge pragul critic de 80 de unități. Cerul va fi temporar noros, iar cu o probabilitate mai mare după-amiaza și seara vor fi intervale cu averse, posibil torențiale, descărcări electrice, intensificări de scurtă durată ale vântului ce pot lua aspect de vijelie și condiții de grindină. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 31 de grade, iar cea minimă va fi de 18...20 de grade.

Marți (25 iunie) vremea se va menține călduroasă, iar disconfortul termic ridicat, indicele temperatură-umezeală (ITU) urmând a atinge și depăși ușor pragul critic de 80 de unități. Cerul va fi variabil, iar din a doua parte a zilei gradul de instabilitate atmosferică va fi în creștere. Instabilitatea atmosferică se va manifesta prin accentuarea înnorărilor și perioade în care se vor semnala averse, posibil torențiale, descărcări electrice, intensificări de scurtă durată ale vântului ce pot lua aspect de vijelie și condiții de grindină.. Temperatura maximă va fi de 30…31 de grade.

În funcţie de evoluţia şi intensitatea fenomenelor meteorologice, Administraţia Naţională de Meteorologie va actualiza prezentul mesaj prin avertizări de vreme severă imediată.


Vezi mai multe


Alte articole din: ACTUAL
Adaugă părerea ta
Alte articole din: ACTUAL