Coronavirus - România: 32535 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

PRO TV a câștigat războiul cu Telekom România

Friday, 01 March 2019, 09:46 Sursă: REALITATEA.NET

Telekom România a anunțat că, în urma negocierilor purtate cu PRO TV, va menține în grilă canalele Pro TV începând de astăzi, 1 martie.

Acum câteva zile, piața media din România a fost zguduită de o bombă, după ce PRO TV a anunțat că există riscul să nu se mai vadă în grila de programe a Telekom România începând cu 1 martie, punând astfel presiune pe gigantul telecom.

Citește și: Rareș Bogdan, anunț în premieră, pentru realitatea.net, despre plecarea de la Realitatea TV în PNL

Telekom România a explicat într-un comunicat pentru paginademedia.ro: "Telekom Romania anunță că Telekom și NextGen vor continua să difuzeze canalele Pro TV, începând cu 1 martie. În cadrul discuțiilor, Telekom Romania a explorat toate opțiunile de a pastra canalele TV în grilă".

DE LA CE A PLECAT SCANDALUL PRO TV - TELEKOM ROMÂNIA

Vineri, 22 februarie, la ora 21:00, în timp ce pe PRO TV era difuzată cea mai urmărită emisiune din România, canalul TV a început presiunea, anunțând că posturile din grup ar putea să iasă din grilele Telekom România și NextGen, de la 1 martie, întrucât compania nu a ajuns la un acord privind retransmisia.

"Vă informăm că în data de 28 februarie contractele de retransmisie ale PRO TV cu Telekom Romania Communications S.A. și NextGen Communications SRL vor expira. În pofida ofertelor PRO TV, Telekom și NextGen nu au agreat un nou contract.

În acest context, este posibil ca începand cu data de 1 martie canalele PRO TV să nu mai fie disponibile abonaților din rețelele Telekom și NextGen.

Toate celelalte rețele vor continua să difuzeze canalele PRO TV. PRO TV oferă în continuare canalele sale către Telekom și NextGen și depune toate eforturile astfel încât abonații acestora să poată urmări noile sezoane ale emisiunilor sale precum Românii au Talent, dar și lansările producțiilor VLAD și Cântă acum cu mine.

Pentru mai multe informații, abonații pot contacta serviciul clienți Telekom www.telekom.ro/formular-contact/, respectiv serviciul clienți NextGen www.next-gen.ro sau www.protv.ro/contact" a fost mesajul PRO TV.

Citește și: Îngrijorător: scade numărul de clienți ai Telekom Romania. Reacția Telekom

"PRO TV nu a menționat de ce s-a ajuns la această situație. A cerut Pro TV un preț mai mare? Nu mai e dispus Telekom să plătească prețul de până acum?

În mod surprinzător, postul face anunțul atât printr-o știre postată pe prima pagină stirileprotv.ro, cât și prin numeroase bannere publicitare postate pe site", a notat și paginademedia.ro.

Ulterior, Telekom România a venit cu un drept la replică. CITEȘTE AICI DETALII

CUM SUNT ÎMPĂRȚIȚI ABONAȚII TV ÎN ROMÂNIA (2018)

RCS&RDS - 3.700.000
TELEKOM - 1.470.000
UPC ROMÂNIA - 931.000
ORANGE TV - 418.000
FOCUS SAT - 353.000
TOTAL: 6.872.000


Citeste totul despre:


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL