Coronavirus - România: 66631 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Primăria Capitalei, anunț de ultimă oră

Monday, 11 June 2018, 13:56 Sursă: REALITATEA.NET

www.realitatea.net redă comunicatul:

"Primaria Municipiului Bucuresti dezmite categoric informatiile vehiculate in mediul online conform carora ar fi refuzat aprobarea desfasurarii evenimentului de prezentare a trofeului castigat de Simona Halep la Roland Garros, in alta locatie decat Arena Nationala.

Pentru corecta informare a opiniei publice, va informam ca ieri, in jurul pranzului, presedintele Federatiei Romane de Tenis, George Cosac, a contactat Primaria Capitalei in vederea organizarii impreuna a unui eveniment care sa marcheze performanta campioanei Simona Halep.

Primaria Municipiului Bucuresti a raspuns prompt acestei propuneri, mai ales ca, la initiativa Primarului General si prin votul CGMB, Simona Halep este cetatean de onoare al Bucurestiului.

Astfel, reprezentantii Primariei Capitalei precum si cei ai Federatiei Romane de Tenis au stabilit, de comun acord, ca Arena Nationala reprezinta cea mai potrivita locatie unde se poate organiza un eveniment de inalta tinuta, asa cum merita o campioana de talia Simonei Halep.

Arena Nationala ofera toate facilitatile iubitorilor sportului, atat din punct de vedere al confortului cat si al sigurantei sau accesului si gazduieste cele mai importante evenimente sportive nationale si internationale.

Subliniem inca o data faptul ca nu s-a pus in discutie nici un moment ca acest eveniment sa se desfasoare in alta locatie decat la Arena Nationala si ne exprimam regretul ca un astfel de eveniment, atat de important pentru Romania este folosit ca instrument politic cu scopul de a denigra atat institutia Primariei Capitalei cat si numele Primarului General".

Citește și: UPDATE Ceremonia în care Simona Halep va prezenta trofeul va fi ÎN INTERIORUL Arenei Naționale

Simona Halep revine astăzi în ţară, după ce a câştigat turneul de la Roland Garros. Sportiva noastră ajunge pe Aeroportul Henri Coandă la ora 16:15.

Simona Halep va fi întâmpinată de președintele Federației Române de Tenis, George Cosac, precum și de către ceilalți membri ai Comitetului Director al FRT, la Salonul Oficial al Aeroportului Internațional "Henri Coandă".

Apoi, sportiva în vârstă de 26 de ani va prezenta replica trofeului cucerit la Roland Garros, în cadrul unei ceremonii care va fi organizată, de la ora 20:00, în INTERIORUL Arenei Naționale, conform unui anunț de ultimă oră al PMB.

Simona Halep a câștigat finala de la Roland Garros în fața jucătoarei americane Sloane Stephens. în trei seturi, scor 3-6, 6-4, 6-1.


Citeste totul despre:

Vezi mai multe


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL