Coronavirus - România: 5202 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Klaus Iohannis face apel la calm: ”Nu avem niciun caz de coronavirus până în prezent”

Monday, 24 February 2020, 15:45 Sursă: realitatea.net

”Eu sunt în contact permanent cu instituțiile responsabile pentru a motintoriza ce se întâmplă în zonele de carantină. Nu avem niciun caz de coronavirus până în prezent, dar trebuie să fim în alertă.

Lucrurile s-au schimbat în ultimele zile legat de coronavirus, în special în Italia. Situația generează îngrijorare în comunitatea românească.

Sunt în contact permanent cu instituțiile statului pentru a monitoriza situația.

Nu avem niciun caz de coronavirus înregistrat în România, până în prezent, dar va trebui să fim pregătiți. Am decis să convoc CSAT pentru miercuri.

Autoritățile române au luat măsuri pentru a evita răspândirea coronavirusului, dar mai trebuie să insiste pe informarea corectă.

Fac un apel la calm.

Fac un apel la mass-media să evite senzaționalul și știrile cu impact emoțional ridicat pentru a evita creșterea sensibilității oamenilor a intensifica sentimentul de panică în rândul populației.

Fac apel la politicieni să nu speculeze în mod oportunist această situație. Am remarcat, deja, pe unii făcând declarații alarmiste, speriind cetățenii. Să înceteze imediat cu această atitudine!”, a declarat Klaus Iohannis.

 

PSD a câștigat la CCR: Ludovic Orban nu poate fi desemnat a doua oară ca premierAlte articole din: ACTUAL
Adaugă părerea ta
Comentarii Existente
2020-02-24 16:00:38
Popescu florin

Hau hau hau la PSD si CCR.

2020-02-24 16:20:36
Viorica P.

Orban 3 ca guvern al meu!

2020-02-24 17:17:18
Iulia mihai

Sfânta noastră țărișoară sa-si schimbe numele în Republica ( iertați cacofonia de care conducătorii noștri nu se jeneaza) Conflict . Oameni buni, sunteți conștienți că aveți gripă? Mergeți în carantină . Lasati-ne cu politică dumneavoastră . Nouă nu ne foloseste la nimic să vă strofocati atât. Dacă nouă nu ne foloseste efortul dumneavoastră, explicați cui slujiti .

2020-02-24 18:16:08
Găscă Viorel

Iohanis nu este presedintele meu. E un gheorghe de țară cu bască de tractorist trasă șmecherește pe o ureche.

Alte articole din: ACTUAL