Coronavirus - România: 500273 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Poliţiştii au prins un şofer băut la volan. Când au văzut cine, au rămas ŞOCAŢI. "E apă de gură"

Sunday, 21 August 2016, 09:37 Sursă: REALITATEA.NET

Directorul Aeroportului Internaţional ”Traian Vuia” din Timişoara, Daniel Idolu, a fost oprit de către poliţişti în trafic, sâmbătă după-amiază, pe o stradă din Timişoara, şi testat cu aparatul alcooltest, conform news.ro.

În urma controlului, a rezultat că Daniel Idolu avea o alcoolemie de 0,28 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Idolu, care ocupă şi funcţia de consilier local din partea PSD, le-a spus poliţiştilor că va semna procesul verbal cu menţiunea că luase apă de gură, la recomandarea medicului şi că va contesta amenda.

Totodată, directorul Aeroportului Timişoara a solicitat prelevarea de probe biologice, astfel că a fost transportat la Spitalul Municipal din Timişoara.

”Am insistat să fac probe de sânge pentru a demonstra că a fost vorba de un gram de apă. Acum şi dânşii (poliţiştii – n.r.) şi-au dat seama că studiind din caracteristicile acestui produs, care se găseşte în toate farmaciile, deci îţi clăteşti gura, nu îl înghiţi, e aberant. Problema mea este că probele biologice au fost luate acum, dar nu pot fi analizate până luni pentru că este week-end, pentru că altfel s-ar încheia evenimentul”, a declarat Dan Idolu, presei locale.

Poliţiştii l-au amendat pe Daniel Idolu cu 1.125 lei şi i-au suspendat permisul de conducere pe o perioadă de 90 de zile.


Citeste totul despre:


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL