Poliţiştii au oprit o maşină pentru că rula cu 238 km/h.Când au văzut cine e şoferul, agenţii ŞOCAŢI

Tuesday, 25 July 2017, 19:12 Sursă: REALITATEA.NET

Autor: Realitatea.NET

O bunică belgiană, în vârstă de 79 de ani, a apărut în faţa instanţei din Namur, după ce a fost fotografiată de un radar în timp ce îşi conducea automobilul, un model Porsche Boxter GTS, cu viteza de 238 de kilometri pe oră.

Surprins de vârsta conducătoarei auto care a comis această infracţiune, un judecător de la Tribunalul din Namur a dorit să ştie dacă ea era într-adevăr persoana care s-a aflat la volanul automobilului în noaptea de 18 spre 19 iunie 2016, pe o autostradă. Septuagenera belgiană a confirmat acuzaţia, conform Agerpres.

Femeia de 79 de ani a explicat că a urcat la volan pentru a-şi "goli mintea", deoarece nu reuşea "să găsească somnul". Ea a adăugat că nu şi-a dat seama de viteza cu care circula pe autostradă, raportează presa belgiană. Trebuie menţionat şi motorul pe care automobilul ei îl are sub capotă: modelul Porsche Boxter GTS dezvoltă 330 de cai-putere şi este capabil să atingă viteza de 100 de kilometri pe oră în doar cinci secunde.

Fără să figureze în bazele de date ale Poliţiei belgiene, şoferiţa septuagenară a primit o pedeapsă considerată de presa naţională mai degrabă indulgentă, în raport cu gravitatea infracţiunii: o amendă de 4.000 de euro şi suspendarea permisului auto pentru o perioadă de trei luni.Adaugă părerea ta
Alte articole din: SOCIAL