Alegeri locale 2020 Vezi rezultatele parțiale

Polițist, în stare gravă după ce a fost lovit de mașina unor traficanți de droguri

Saturday, 13 January 2018, 14:33 Sursă: REALITATEA.NET

Totul a început atunci când oamenii legii filtrau trei tineri cu vârste cuprinse între 21 şi 25 de ani în timp ce încercau să vândă peste 1000 de comprimate de MDMA, care pe piața neagră valorează 50.000 de lei.
În momentul flagrantului, traficanţii au încercat să fugă cu un autoturism şi au lovit un poliţist care participa la operaţiune. Poliţistul a fost luat pe capota autoturismului şi aruncat. În urma impactului prezentând lovituri în zona cranio-cerebrală.

Potrivit opiniatimisoarei.ro, vineri, polițiștii au făcut percheziții la casele celor reținuți, unde au mai găsit și alte droguri, dar și bani despre care se crede că ar proveni din vânzarea acestora.

„În urma cercetărilor efectuate în cauză a rezultat că inculpații fac parte dintr-un grup infracțional organizat specializat în traficul intern și internațional, comercializarea și consului de droguri de risc și mare risc. Astfel, liderul grupării, a preluat mai multe colete de droguri, expediate din Spania, prin intermediul unor firme de transport internațional", au transmis procurorii DIICOT.

De asemenea, procurorii susțin că tinerii fac parte dintr-un grup infracțional organizat specializat în traficul intern și internațional de droguri. Astfel, loderul grupării a preluat mai multe colete cu droguri expediate.Ulterior, atât dealerul, cât şi ceilalţi membri (studenţi) care au aderat la grupare le-au distribuit pe raza judeţelor Timiş, Mehedinţi, Caraş-Severin şi Arad.

Dealerii urmează să fie duși la Tribunalul Timiș, cu propunere de arestare preventivă pentru o periadă de 30 de zile.

 

Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL