Coronavirus - România: 55241 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

PERCHEZIŢII la Primăria lui Vanghelie! Șase persoane au fost REȚINUTE

Friday, 19 December 2014, 08:57 Sursă: REALITATEA.NET

Potrivit altor surse, 76 de persoane ar fi fost citate și audiate de procurori, scrie Agerpres.ro.

Peste 120 de polițiști din cadrul DGPMB au efectuat 25 de percheziții în București, inclusiv la o instituție publică, sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul București. În cauză s-a beneficiat de sprijinul de specialitate al Serviciului Român de Informații.

Parchetul Tribunalului Bucureşti arată, într-un comunicat de presă, că în această cauză se efectuează urmărirea penală pentru posibila săvârşire a unor "infracţiuni de trafic de influenţă, cumpărare de influenţă şi abuz în serviciu, în legătură cu procedura de acordare a unor ajutoare sociale".

"Procurori din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti efectuează urmărirea penală într-o cauză ce vizează suspiciuni privind săvârşirea unor infracţiuni de trafic de influenţă, cumpărare de influenţă şi abuz în serviciu, în legătură cu procedura de acordare a unor ajutoare sociale.

În cursul zilei de 19.12.2014 a fost declanşată o acţiune la care participă procurori din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti şi 120 de poliţişti din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti, fiind efectuate 25 de percheziţii în municipiul Bucureşti, inclusiv la o instituţie publică", se specifică într-un comunicat de presă al Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti.

PERCHEZIŢII la Primăria Sectorului 5. PRIMA REACŢIE a lui Marian Vanghelie


Vezi mai multe


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL