Părinții au cancer. Fiica, lupus. Fiind săraci, au tras la sorți să vadă cine va trăi. Ce a urmat

Sunday, 07 July 2019, 13:20 Sursă: REALITATEA.NET

Autor: Realitatea.NET

Când un bărbat, soția sa și fiica au aflat că suferă toți de boli grave, tatăl a luat o decizie dramatică, probabil singura posibilă.

Un bărbat din China a fost nevoit să renunțe la tratamentul pentru cancer, pentru ca soția și fiica sa să beneficieze de îngrijire medicală pentru bolile lor, scroe SCMP.com.

Ke Meinan a fost diagnosticat cu cancer la stomac în 2015, iar soția sa a aflat că are cancer la sân, o lună mai târziu.

Când fiica lor de 16 ani a fost diagnosticată cu lupus, o complicată boală autoimună, familia a înțeles că pur și simplu nu dispune de suficienți bani pentru a urma toate cele trei tratamente.

Ke și-a convins soția să tragă la sorți pentru a vedea care dintre ei își continuă tratamentul, dar a avut grijă să falsifice tragerea și să se sacrifice.

Rezultatul a fost evident: soția ” a câștigat” și urma să continue tratamentul pentru cancer și să aibă grijă de fiica lor.

Cumva, întreaga poveste a ajuns în atenția presei, iar povestea familiei s-a viralizat pe rețelele sociale.

Așa a aflat și soția că Ke a falsificat tragerea la sorți pentru a se sacrifica, Și l-a criticat pentru asta.

Deocamdată, lucrurile par a sta un pic mai bine. Mai multe organizații caritabile au donat familiei bani.

”Banii strânși sunt suficienți pentru tratamentul fiicei noastre. Nu trebuie să mai donați acum”, au spus cei doi părinți.

 

 


Citeste totul despre:

Vezi mai multe


Adaugă părerea ta
Alte articole din: Ultimele Stiri