Coronavirus - România: 20103 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Paradox: într-un apartament din Bucureşti locuiesc 3000 de persoane. Majoritatea, din R. Moldova

Sunday, 11 December 2016, 16:46 Sursă: REALITATEA.NET

Câţiva dintre ei s-au prezentat totuşi la urne, însă în Republica Moldova, acolo unde au, de fapt, domiciliul stabil, scrie Digi24.ro.

Şcoala Barbu Delavrancea, Bucureşti. Aici au fost amenjate trei secţii de votare. La cea din stânga sunt arondate mai multe străzi din zonă, aproape că se stă la rând pentru a vota. Este activitate, aşadar. Cele două din dreapta sunt aproape goale, îşi împart însă aceeaşi adresă, unde locuiesc trei mii de locuitori. Niciunul nu a venit însă să voteze aici.

Pentru cei trei mii de oameni care, cel puţin pe listele electorale, par a locui la aceeaşi adresă a fost nevoie de două secţii de vot - 373 şi 374.

"Considerăm că nu ar fi fost potrivit să se facă două secţii pentru aceleaşi două străzi. Cealaltă secţie are foarte multă activitate în comparaţie cu cele două...372, da, în comparaţie cu 373 şi 374," spune Alina Neagu, preşedinte Secţia de votare 374, Bucureşti.

Iar în prima parte a zilei, unii dintre locuitorii de la adresa din Sectorul 3, situată aproape de Piaţa Unirii, votaseră deja, însă în Republica Moldova.

Jurnaliştii au căutat adresa arondată celor două secţii.

Într-unul dintre apartamentele din această clădire sunt înregistraţi nu mai puţin de 3.000 de rezidenţi. Vecinii spun însă că n-au văzut niciodată pe altcineva în afară de proprietarii locuinţei.Vezi mai multe


Alte articole din: ACTUAL
Adaugă părerea ta
Alte articole din: ACTUAL