Coronavirus - România: 112781 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Panică în Capitală! Trei femei, agresate sexual. Mărturia cutremurătoare a uneia dintre victime

Tuesday, 09 January 2018, 09:35 Sursă: REALITATEA TV

Trei bucureștence, trei momente locuri din Capitală, trei povești șocante petrecute la sfârșit de săptămână.

Una dintre victime, o femeie de 56 de ani, a povestit pentru Realitatea TV că, în timp ce se plimba în zona Gării de Nord, un om al strazii s-a dezbrăcat în faţa ei şi a ameninţat-o că o va viola. Disperată, a luat-o la fugă strigând după ajutor! În apărarea ei a sărit tot un om fără adapost.

Femeia reclamă că oamenii legii au tratat superficial cazul şi că agresorul ar fi fost lăsat să se întoarcă liniştit pe străzi. Contactaţi de Realitatea TV, reprezentanţii Poliţiei Capitalei vin cu o variantă diferită: "Primii care au sesizat incidentul au fost doi agenţi de poliţie, care au observat un barbat mai în vârstă ce lovea un om al străzii cu piciorul. (...) Femeia le-a relatat faptul că, în timp ce îşi plimba câinele prin zona parcului, l-a observat pe individul care era lovit de către persoana mai în vârstă pentru că şi-a afişat organul sexual. Bărbatul în cauză a fost condus ulterior la Sectia 3 Poliţie pentru audieri". 

Anchetatorii spun doar că s-a deschis un dosar penal pentru ultraj contra bunelor moravuri, fară să precizeze dacă au luat vreo măsură împotriva bărbatului. 

Tot în acest weekend, două femei au trăit momente de teroare, în spatele cărora a stat un alt agresor. Oamenii legii au re'inut un suspect de 27 de ani, acuzat că si-ar fi dat pantalonii jos şi a mimat un act sexual mai întâi în faţa unei femei de 34 de ani, apoi a unei femei de 51 de ani. El a fost prins în flagrant pe o stradă din sectorul 3 al Capitalei. 

 

Citeste totul despre:

Vezi mai multe


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL