Coronavirus - România: 4057 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

OMC estimează că se apropie o criză economică globală mai rea decât în 2008

Thursday, 26 March 2020, 18:46 Sursă: Realitatea.net

''Proiecţiile cele mai recente prezic o recesiune însoţită de o pierdere de locuri de muncă mai severă decât cea din timpul crizei financiare din urmă cu 12 ani'', a semnalat Azevedo într-un mesaj video înregistrat acasă, unde lucrează ca urmare a pandemiei, existând cazuri de coronavirus şi printre angajaţii OMC, scrie Agerpres.

''COVID-19 ameninţă vieţile a milioane de oameni în lume şi, cu toate că este în primul rând o criză sanitară, pandemia va avea un impact inevitabil asupra economiei, comerţului, locurilor de muncă şi bunăstării'', subliniază Roberto Azevedo. El consideră de asemenea că odată cu stimulentele fiscale şi monetare adoptate de guverne pentru a susţine economiile în faţa recesiunii este nevoie şi de ''un răspuns global pentru o pandemie globală''.


Citeste totul despre:


Alte articole din: ACTUAL
Adaugă părerea ta
Comentarii Existente
2020-03-26 21:35:31
Ciolaculeeee, duduia economia cind erati la governare !???

Unde e industria strategica, marcelica !? Industria !? Agricultura !? Unde sint romanii, marcelica, tata !? Ce ati facut cu tara !? Pentru ce luati bani acum !? Ce prestati pentru tara si popor, ciolacule !? Ce initiative aveti !? Cum ajutati tara si poporul !? Din muzicutza doar, o pomana, un teledon, niste locuri de munca nu faceti ... !?

Alte articole din: ACTUAL