Coronavirus - România: 191102 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

O fetiţă de şase ani rănită în accidentul din Ialomiţa A DECEDAT LA SPITAL

Monday, 22 December 2014, 10:38 Sursă: REALITATEA.NET

Potrivit unui comunicat dat publicităţii luni de Inspectoratul de Poliţie Judeţean Ialomiţa, bilanţul accidentului rutier produs duminică seară pe DN 2, în judeţul Ialomiţa, este de patru morţi şi trei răniţi.

Şase dintre victime, respectiv cele patru persoane decedate şi doi dintre răniţi, se aflau în maşina al cărui şofer a intrat pe contrasens, potrivit mediafax.ro.

Doi dintre cei care şi-au pierdut viaţa în accident erau copii, cu vârste de şase, respectiv opt ani şi erau fraţi.

Unul dintre copii, un băiat de opt ani, a murit pe loc în urma impactului, fiind scos din maşină de echipa de descarcerare. Sora acestuia, în vârstă de şase ani, care a fost rănită grav, a murit în noaptea de duminică spre luni, la spitalul din Urziceni.

Şi bunicii copiilor, cu vârste de 43, respectiv 41 de ani, au murit în urma accidentului, iar părinţii copiilor, care au vârsta de 26, respectiv 29 de ani, au scăpat cu viaţă, fiind internaţi la spitalul din Urziceni. Cei şase erau din Bucureşti şi se deplasau dinspre Buzău către Capitală, iar şoferul maşinii, bărbatul în vârstă de 43 de ani, a intrat pe contrasens, cel mai probabil încercând să facă o depăşire.

ACCIDENT ORIBIL duminică seara. Trei persoane au murit


Citeste totul despre:

Vezi mai multe


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL