O femeie acuză că medicii din Slatina și Craiova au tratat-o pentru un cancer pe care nu îl avea

Friday, 18 January 2019, 10:28 Sursă: REALITATEA TV

Un diagnostic greșit a costat-o brațul drept. Este acuzația unei femei din Slatina care a fost tratată pentru cancer de trei medici din Slatina și Craiova, deși ea ar fi avut de fapt altă problemă. În Spania, femeia a aflat că boala pentru care făcuse tratament nu a existat. Acum, are o mână pe care nu o mai poate folosi și cere daune morale de 150.000 de euro. 

Adaugă părerea ta

Povestea a început în 2014, când Silvia Grădinaru a mers la Spitalul Județean din Slatina cu o durere la umărul drept. În urmă cu 20 de ani, femeia suferise de cancer la sân și i s-a spus că cel mai probabil boala a recidivat. Totuși, a fost trimisă la București pentru investigații. Acolo doctorii i s-a spus cu totul altceva.

"Au constatat că nu există nicio recidivă în acel tomograf", spune Silvia Grădinaru.

Femeia s-a întors la Slatina, dar medicul i-a spus că cei de la București au intepretat greșit analizele și a trimis-o la Craiova. 

După zeci de ședințe de radioterapie, apoi chimioterapie, femeia a început să aibă dureri groaznice și nu și-a mai putut folosi brațul. Așa că a plecat în Spania. Medicii de acolo i-au spus că nu există nicio urmă de recidivă a cancerului.