Coronavirus - România: 119683 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Accident grav într-un mall din București. O femeie a fost resuscitată după ce a căzut de la etaj

Tuesday, 24 January 2017, 16:26 Sursă: REALITATEA.NET

Accidentul a avut loc în Plaza Mall. Două echipaje SMURD au ajuns la fața locului și au resuscitat-o pe femeie minute în șir, după care au transportat-o la spital.

Potrivit martorilor, femeia s-ar fi împiedicat pe scara rulantă, de unde ar fi căzut în gol până la parterul mall-ului, anunță mediafax.ro.

”Tragicul eveniment petrecut azi in mall ne intristeaza profund si gandurile noastre se indreapta catre familia femeii accidentate.

In jurul orei 15:30 o femeie care cobora scarile rulante de la etajul 2 a cazut in gol. Atat colegii nostri cat si clientii mall-ului au sunat imediat la 112.

Primul echipaj a ajuns in mai putin de 5 minute. De asemenea, echipajele noastre de interventie din mall au fost prezente la fata locului. Suntem in contact permanent cu autoritatile, colaboram cu toate institutiile abilitate in vederea stabilirii cauzelor care au dus la tragicul accident. Toate filmarile si informatiile pe care le avem au fost puse deja la dispozitia organelor abilitate,” spun reprezentantii Plaza Romania.


Citeste totul despre:


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL