O angajată a sustras 42.000 de lei din conturile unei bănci. Ce au pățit clienții

Friday, 11 October 2019, 13:04, Sursă: REALITATEA.NET

O angajată a sustras din conturile unei bănci din Bârlad peste 42 000 de lei. Femeia riscă să ajungă după grati, dar ce se întâmplă cu banii clienților păcăliți?

Adaugă părerea ta

O femeie din Bârlad riscă să ajungă după gratii după ce a fost depistată că timp de aproape patru ani a sustras peste 42.000 de lei din conturile clienților unei bănci.

Angajata a fost reținută de polițiști și plasată sub control judiciar, informează Realitatea de Vaslui.

Anchetatorii au stabilit în urma cercetărilor că femeia, în vârstă de 60 de ani, și-a însușit mai multe sume de bani prin metode neautorizate, printr-un număr de 40 de operațiuni bancare. Banii erau luați din conturile clienților. Unul dintre ei a sesizat că îi lipsesc din bani, a reclamat conducerii băncii și astfel au intrat și polițiștii pe fir descoperind lanțul de furturi din conturi.

Totul s-ar fi petrecut în intervalul august 2015 până în luna aprilie a acestui an la sucursala Cec BanK, situată pe bulevardul Primăverii (n.r. – zona Gării).

Procurorii de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Bârlad au dispus ieri împotriva femeii măsura controlului judiciar pentru o perioadă de 60 de zile. Ea este acuzată de infracțiunea de delapidare.

Detalii aici