Nu-i uşor să fii prinţesă: ce nu are voie să facă Meghan Markle când Regina e de faţă

Friday, 27 July 2018, 08:44 Sursă: REALITATEA.NET

Autor: Realitatea.NET

Nu e deloc uşoară viaţa de prinţesă! Cu siguranţă americanca Meghan Markle nu a avut habar înainte de nuntă ce presupune viaţa la Curtea Regală britanică. Însă treptat, fosta actriţă în vârstă de 36 de ani a ajuns să afle protocolul pe care trebuie să îl respecte la evenimentele... în familie.

Nu e uşor să fii prinţesă! Meghan Markle este obligată să respecte regula „orei de culcare” pe care Prinţesa Diana o detesta din tot sufletul, susţine Daily Star. Tabloidul britanic susţine că Meghan nu are voie să meargă la culcare înaintea Reginei. Apropiaţii susţin că americancei i se pare extrem de ciudat acest protocol, dar că se supune necondiţionat.

De când s-a măritat cu Prinţul Harry, Meghan a învăţat că nu trebuie să mănânce la cină în timp ce mănâncă Majestatea sa Regina Elisabeta a II-a. Ea este însoţită tot timpul de un paj în timpul întâlnirilor cu Regina, care îi şopteşte ce are voie să spună, să facă şi ce gesturi sunt permise în prezenţa Maiestăţii Sale. Meghan a aflat că trebuie să fie neutră din punct de vedere politic, că nu are voie să se îmbrace aşa cum îi place, ci trebuie să respecte eticheta Casei Regale şi mai ales că nu mai este 100% stăpână pe programul ei de zi cu zi.

Sursa: click.ro


Vezi mai multe


Adaugă părerea ta
Alte articole din: EXTERN