Coronavirus - România: 201032 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Noi prefecți, numiți din nou de Guvern după alegerile locale

Friday, 02 October 2020, 00:20 Sursă: realitatea.net

Autor: Ioana Stanescu

 

Cristinel Pavel a fost numit joi prefect al judeţului Mehedinţi, înlocuind-o în funcţie pe Doina Dobre, care a fost eliberată din funcţia de prefect de Mehedinţi şi a fost desemnată ca subprefect al aceluiaşi judeţ.

Cristinel Pavel a fost eliberat din funcția de prefect de Mehedinți la începutul lunii august pentru a candida la președinția CJ Mehedinți. La alegerile din 27 septembrie a ieșit pe al doilea loc, după candidatul PSD. 

Emanuel Soare a fost numit joi prefect al judeţului Argeş. El a fost eliberat din funcția de prefect de Argeș în luna august, după ce  a fost desemnat candidat pentru funcția de președinte al CJ Argeș. La alegerile locale de pe 27 septembrie, Emanuel Soare a fost devansat de candidatul PSD care a câștigat președinția CJ Argeș.

De asemenea, Nechita-Stelian Dolha a fost numit prefect al judeţului Bistriţa-Năsăud. El a revenit în acest post după ce a candidat la șefia CJ Bistrița-Năsăud. La alegerile din 27 septembrie, Dolha a obținut 34,90% din voturi, mai puțin decât contracandidatul de la PSD.


Vezi mai multe


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL