NINSORI ABUNDENTE. Măsuri SPECIALE anunţate de CFR Călători

Friday, 24 January 2014, 12:51, Sursă: REALITATEA.NET

VREMEA. PROGNOZA METEO. Trenurile vor circula în următoarele 48 de ore conform reglementărilor specifice condițiilor de iarnă, în urma avertizărilor meteo de ninsoare și vânt, emise de Administrația Națională de Meteorologie, se arată într-un comunicat al CFR Călători.

Adaugă părerea ta

VREMEA. PROGNOZA METEO. Compania a anunțat, totodată, că a fost instituit deja Comandamentul de Iarnă, iar pasagerii trebuie ca, înainte de călătorie, să se informeze despre condițiile meteo și să apeleze telefonic Gara CFR din localitatea de plecare pentru informații actualizate despre mersul trenului cu care intenționează să călătorească.

VREMEA. PROGNOZA METEO. "Pentru a preîntâmpina eventuale perturbări în circulația feroviară, CFR Călători a decis să pună la dispoziție locomotivele Diesel de rezervă și să pregătească materialul rulant pentru circulație în condiții de iarnă. De asemenea, compania a suplimentat echipele de intervenție și asigură personalul necesar pentru deszăpezirea unităților proprii (revizii, depouri etc), asigurând totodată pregătirea suplimentară a garniturilor", se spune în comunicatul citat.

VREMEA. PROGNOZA METEO. Administrația Națională de Meteorologie /ANM/ a emis, vineri, avertizări Cod Galben și Cod Portocaliu de ninsori abundente și viscol, valabile până duminică seară, în 27 de județe din sudul și sud-estul țării, inclusiv în Municipiul București. AGERPRES

COD PORTOCALIU pentru 10 judeţe şi Capitala: Vin ninsorile şi viscolul