MOŢIUNE DE CENZURĂ

Monday, 30 November -1, 00:00 Sursă: Realitatea.NET

Autor: Realitatea.NET
PSD: Guvernul Tăriceanu, între fapte şi minciuni
Senatorii şi deputaţii PSD vor prezenta astăzi în faţa camerelor reunite ale Parlamentului, moţiunea de cenzură Guvernul Tăriceanu - Fapte şi Minciuni. Documentul se vrea a fi o radiografie a celor 500 de zile de guvernare portocalie.

Pe baza analizei făcute, social-democraţii cer Parlamentului să pună capăt mandatului actualului Executiv. Social-democraţii arată că formarea unui alt Guvern este o condiţie necesară pentru aderarea cu succes la Uniunea Europeană.

În opinia PSD, actuala guvernare este incompetentă, mediocră şi lipsită de responsabilitate. Tocmai de aceea, liderii social-democraţi consideră că singura soluţie valabilă pentru viitorul european al României sunt alegerile anticipate. Documentul PSD apreciează că Executivul este influenţat de grupuri de interese şi de oameni de afaceri interesaţi de bunăstarea afacerilor personale.

O radiografie făcută de PSD actualei guvernări arată că industria este distrusă, gripa aviară ameninţă sănătatea oamenilor, agricultura este lipsită de subvenţii, sistemul sanitar este la un pas de explozie, educaţia în derivă, iar competitivitatea economiei, a companiilor şi a produselor româneşti este în scădere accelerată.

De asemenea, politica fiscal-bugetară a Guvernului Tăriceanu este iresponsabilă, incoerentă şi păguboasă.


Adaugă părerea ta
Alte articole din: POLITICĂ