Coronavirus - România: 55241 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Monstrul din Caracal, adus la reconstituire în "casa ororilor"

Monday, 29 July 2019, 09:02 Sursă: REALITATEA.NET

Anchetatorii l-au dus luni pe Gheorghe Dincă la "casa ororilor", păzită în continuare de jandarmi pentru a-i ține la distanță pe oamenii revoltați, care s-au strâns în fața porții în ultimele zile.

Procurorii au extins cercetările în cazul lui Gheorghe Dincă pentru omor calificat. Inculpatul a recunoscut că le-a ucis pe cele două adolescente, Alexandra Măceșanu și Mihaela Luiza Melencu.

Bărbatul a cedat și le-a dat anchetatorilor detalii despre cumplitele fapte. Individul a povestit că a omorât-o pe Alexandra când a surprins-o cu telefonul în mână și apoi i-a incendiat corpul.

Ministerul Afacerilor de Interne anunță că, în urma verificării tuturor aspectelor referitoare la modul de intervenție a polițiștilor de la sesizarea privind dispariția unei minore în data de 24 de iulie, până la prima percheziție la domiciliul suspectului din data de 26 iulie, Corpul de control al ministrului de Interne a propus cercetarea prealabilă față de 5 ofițeri și 3 agenți. 

Unde a fost găsit trupul Luizei, fata ucisă de criminalul din Caracal

Gheorghe Dincă a recunoscut cele două crime după ce, duminică dimineață, legiștii au confirmat suspiciunea anchetatorilor, după primele rezultate ADN: oasele găsite în curtea lui sunt de om.

De asemenea, hainele, bijuteriile și firele de păr descoperite în mașina și casa suspectului sunt ale Alexandrei.

Alexandra, în vârstă de 15 ani, a fost dată dispărută miercuri, iar, joi, fata a sunat la ora 11.00 de trei ori la Serviciul de Urgență 112, anunțând că a fost sechestrată și violată. Cu toate datele furnizate, Serviciul de Telecomunicații Speciale nu a reușit o locație exactă, ci o arie de căutare, polițiștii având nevoie de 19 ore pentru a intra în imobilul principalului suspect.

În luna aprilie a acestui an, Luiza Mihaela Melencu, tot din județul Dolj, a dispărut în condiții similare: a luat o mașină la ocazie. După ce a apărut cazul Alexandrei, au început bănuielile că ea a fost o altă victimă a lui Gheorghe Dincă, în vârstă de 66 de ani.

Primele declarații ale suspectului de la Caracal: ”Oasele erau de la...”

Mama Luizei Melencu, fata de 18 ani dispărută în luna aprilie, a declarat că poliţiştii din comuna Coşoveni i-au spus de mai multe ori că fiica ei este majoră şi ar putea fi plecată cu un iubit, „cu un Făt-Frumos".

Mama Luizei a spus că bunicii fetei au început să se îngrijoreze chiar în ziua dispariţiei pentru că adolescenta nu obişnuia să întârzie când pleca de acasă şi răspundea tot timpul la telefon.

Potrivit mătuşii Luizei Melencu, a doua zi de la dispariţia adolescentei bunicul acesteia a primit un apel telefonic, de la un bărbat, care i-a spus să stea liniştit că fata este bine.

Rezultatul măcelăririi legislației de către PSD: Gheorghe Dincă poate scăpa de închisoarea pe viață


Citeste totul despre:


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL