Coronavirus - România: 28166 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Mircea Badea, uluit după ce a văzut absenteismul de la referendumul pentru familie

Sunday, 07 October 2018, 19:22 Sursă: REALITATEA.NET

Mircea Badea a postat acum cateva ore un mesaj, dupa ce a vazut absenteismul de la votul pentru referendumul pentru familie.

"Buahahaha. Poporul roman este genial! Sapte la suta?!?! Buahahaha! Ma simt din ce in ce mai bine pentru ca scap si de ultimele reflexe de a mai trece batranicile strada(metaforic vorbind). E un fel de izbavire pentru mine" a fost mesajul postat de Mircea Badea pe Facebook, în momentul în care prezența la referendumul pentru familie era de aproximativ 7%.

Conform datelor transmise de BEC, astăzi, până la ora 10:00, votaseră 7,24 la sută din numărul total de persoane cu drept de vot.

Prezenţa la vot în România, astăzi, la ora 16:00, în a doua zi de Referendum, arată că doar 15,21 la sută din totalul de votanți s-a prezentat la urne.

Biroul Electoral Central (BEC) va mai transmite date referitoare la prezenţa la vot la orele 20:30, pentru ora 19:00, şi la 22:30, pentru ora 21:00.

Confom datelor oficiale BEC, în prima zi a referendumului pentru familie, ieri, 6 octombrie, prezenţa la vot a fost de numai 5,72% din totalul de votanţi, ceea ce reprezintă un minim istoric.

Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL