Ministrul Muncii, noi detalii despre creșterea vârstei de pensionare

Thursday, 09 January 2020, 12:06 Sursă: Realitatea.NET

Autor: Realitatea.NET

Ministrul Muncii Violeta Alexandru a revenit cu noi detalii despre creșterea vârstei de pensionare, la cerere, la 70 de ani, pentru anumite categorii sociale. Alexandru a precizat că a dus acest subiect în discuție dat fiind schimbările de la nivel european privind creșterea vârstei de pensionare, adăugând că, în acest moment, Guvernul „e departe de a lua o decizie”.

„Am început să documentăm subiectul. Nu cred că e de luat o decizie fără o dezbatere. Personal, între speranța de viață și pensionare, merită mai întâi să facem o dezbatere. Să vedem dezbaterile mai întai. Suntem departe de a lua o decizie.

Însă am văzut la nivel european intenția de a genera o schimbare în această privință și m-am simțit datoare să discutam și noi. În funcție de cum reacționează societatea, vom trece la măsurile care se impun. O să fie un impact în sistemul public mai mult decât în cel privat. Nu mă grăbesc să vă anunț niște decizii din moment ce nu sunt”, a declarat Violeta Alexandru în cadrul unei conferințe.

Adaugă părerea ta
Comentarii Existente
2020-01-09 12:20:29
Ce spune e una si cum arată e alta

Ce poze nereusite,postați ,boieri dv,dar doamna minstru e o femeie frumoasă de ce speriați copiii cu pozele dealdestea ?

2020-01-09 13:49:45
Cetateanul

Tendintele, ce fac altii ... orice numai sa nu taxati adevaratii bogati ! Daca mai exista naivi care sa va acorde increderea ...

Alte articole din: POLITICĂ