Coronavirus - România: 3864 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Mihai Fifor, ministrul de la Interne, răspuns halucinant când a fost întrebat de cazul Caracal

Sunday, 04 August 2019, 21:37 Sursă: REALITATEA.NET

Crimele lui Gheorghe Dincă sunt anchetate, într-adevăr, acum de DIICOT, însă implicarea iniţială a poliţiştilor în acest dosar este de notorietate. Procurorul care s-a ocupat de caz, dar şi agenţii de poliţie care n-au intervenit în curtea lui Gheorghe Dincă în acea noapte de joi spre vineri sunt şi ei audiaţi la rândul lor, pentru eventuale deficienţe în acţiunile luate.

Poliţiştii de la Caracal au abordat chiar şi presupuşi interlopi din zonă pentru identificarea maşinii care până la urmă s-a dovedit a fi a lui Dincă.

Mihai Fifor, ministrul interimar de Interne, a fost întrebat cum comentează dezvăluirile că fostul șef interimar al IPJ Olt încerca să obțină informații de la interlopi în cazul dispariției Alexandrei Măceșanu, oferind date din dosar.

Mihai Fifor a răspuns scurt, pentru sursa amintită: "Cazul Caracal e la DIICOT, nu la Poliție”.

A treia zi de verificări extinse efectuate de echipe complexe de poliţişti şi procurori DIICOT s-a încheiat, duminică, după ce au fost ridicate noi probe ce urmează să fie analizate. Este vorba despre probe din podul casei, dar şi despre hainele care, la prima analiză, nu sunt ale Luizei.


Citeste totul despre:


Alte articole din: ACTUAL
Adaugă părerea ta
Alte articole din: ACTUAL