Coronavirus - România: 55241 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Ce spune Daniel Oacă după ce poliția a căutat-o pe Alexandra în casele lui. "E sete de răzbunare"

Friday, 02 August 2019, 13:41 Sursă: REALITATEA.NET

Realitatea TV a luat prima reacţie a lui Daniel Oacă, unul dintre protagoniştii controverselor din ultimele ore din jurul cazului de la Caracal.

Libertatea a scris azi că Nicolae Alexe, fost numărul 2 la IPJ Olt, cel care era la comandă în ziua dispariției Alexandrei, a cerut ajutorul unui controversat om de afaceri din Caracal pentru căutarea fetei.

La șase ore de la apelurile disperate ale Alexandrei, polițistul l-a contactat pe Remus Rădoi, zis „Codiță" și i-a oferit informații din anchetă. Rădoi i-ar fi trimis pe agenţi acasă la Oacă. Realitatea TV a încercat să obţină un punct de vedere de la Remus Rădoi, însă acesta nu a răspuns la telefon.

Daniel Oacă a acceptat să stea de vorbă cu reporterul Realitatea. Redăm declarațiile acestuia:

"Rădoi Remus i-a trimis la Andreescu Remus, la Andreescu Valentin, la unul Dan și la mine, ceea ce nu este adevarat. A fost o răzbunare. Nu am avut niciodată nicio legătura cu acest om. Nu-l cunosc decât din oraș, din auzite. Simplă sete de razbunare. În loc să verifice ce a zis fata că e pe lângă dig, prin Bold, el îi trimitea la anumite adrese din Redea, Caracal, la mine acasă pur și simplu. În loc să colaboreze dl. Alexe cu angajații dansului, colabora cu acest interlop, care are peste 40 de scandaluri în Caracal cu bâte și săbii, să vedem în câte dosare e el implicat", a declarat Daniel Oacă.

Acesta spune că nu cunoaște să existe interlopi în Caracal "mână în mână cu poliția", dar "eu îl cunosc pe Rădoi Remus care are legături cu cei de la nivel înalt din politică, nu cu politiștii":


Citeste totul despre:


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL