METEO. Cum va fi vremea în ziua protestului diasporei

Thursday, 09 August 2018, 14:57 Sursă: REALITATEA.NET

Autor: Realitatea.NET

Previziunile meterologilor pentru vineri, dar şi pentru acest weekend.

VINERI

Vremea va fi frumoasă, dar deosebit de caldă în cea mai mare parte a țării cu maxime între 26 și 35 de grade, cele mai ridicate valori tot în regiunile vestice. Indicele temperatură-umezeală va atinge și depăși ușor pragul critic de 80 de unități al disconfortului termic local în Câmpia de Vest și izolat în Câmpia Română.

BUCUREŞTI

În capitală, pe parcusrul zilei, vremea va fi frumoasă cu cerul va fi mai mult senin si vânt slab până la moderat. Maxima la amiaza, 31-32 de grade

În ţară

Astăzi vremea va fi frumoasă, dar deosebit de caldă în cea mai mare parte a țării cu maxime între 26 și 35 de grade, cele mai ridicate valori tot în regiunile vestice. Indicele temperatură-umezeală va atinge și depăși ușor pragul critic de 80 de unități al disconfortului termic local în Câmpia de Vest și izolat în Câmpia Română.*

SÂMBĂTĂ

Vremea se va menține frumoasă. În regiunile vestice și nord-vestice cerul va fi variabil și doar izolat, mai ales la munte se vor semnala ploi de scurtă durată și descărcări electrice. În restul teritoriului cerul va fi mai mult senin. Vântul va avea ușoare intensificări pe litoral, în sudul Banatului și pe crestele montane.

Temperaturile maxime, in continuare peste 30 de grade în aproape toată ţara, vor fi cuprinse între 26 și 34 de grade, cu cele mai ridicate valori tot în Câmpia de Vest.

În capitală, vremea se va menține frumoasă, cu soare aproape toata ziua, cu vânt slab până la moderat. Dimineata, în jur de 16 grade si la amiază, 30-31 de grade.

DUMINICĂ

Vremea în general frumoasă se menţine. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporar accentuate în nordul şi centrul ţării, precum și în zona montană, unde pe arii restrânse vor fi averse și descărcări electrice. Vântul va avea unele intensificări în zona litoralului, dar și în timpul ploilor. Temperaturile maxime, peste 25 de grade in toata tara ajung la 33 de grade laTimisoarasi Drobeta.

În Bucureşti, vremea va fi în continuare frumoasă, cu cer variabil mai mult senin dimineața. 15-17 grade dimineaţa şi o temperatură maximă 31 - 32 de grade. 

 

 


Citeste totul despre:

Vezi mai multe


Adaugă părerea ta
Alte articole din: SOCIAL