Coronavirus - România: 471536 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Mesajul tranşant al unui medic din linia întâi pentru coronasceptici: ”Este strigător la cer să auzi ca avem 10.000 de cazuri și voi încă nu credeți”

Friday, 06 November 2020, 19:16 Sursă: Realitatea.NET

Autor: Monica Vasilescu
Dur în exprimare, dar cât se poate de realist și sincer, Amin Zahra spune că se simte copleșit de cazurile de coronavirus pe care le tratează în spital și se uită cu teamă la telefon pentru că are de refuzat un nou caz din lipsă de locuri.
”Am ajuns într-un punct în care suntem sufocați, nu de măști, pentru că pe alea, NU le-ați purtat... mă refer la sistemul medical.
Tot mai mulți medici sunt infectați, am ajuns să mă uit cu teamă la telefon când sună, pentru că știu deja ce trebuie să spun, replica e aceeași: NU SUNT LOCURI!
Acum vă întrebați de ce am ajuns aici?!
Este strigător la cer să auzi ca avem 10000 de cazuri și voi încă nu credeți.
Și ca să vă răspund la întrebare: “De ce am ajuns aici?”
Am ajuns pentru că: S-a sfidat orice regulă de bun simt, ați negat orice adevăr, lovind in medici, ați promovat doar minciuna și petrecerile.
Și noi medicii ducem o luptă tot mai grea zi de zi. Și nu, nu plecam “pozitivi”, spre casă, nu ai cum, când auzi rugămințile pacienților: "aveți grijă de mine, că am nepoatele de crescut și nu mă au decât pe mine", "am o fiică care mă așteaptă, oare o să îmi revin?”
Un domn mă suna disperat: “știu că nu aveți locuri, dar vă rog frumos, faceți ceva, l-am pierdut pe fratele meu, nu vreau să o pierd și pe soția mea."
Așadar, încărcați sufletește, sigur plecăm.
Viața asta este nedreaptă!
Totul este trist în jurul nostru, oamenii sunt tot mai disperați și panicați.
Știți ce e trist, că vor muri oameni nevinovați, oameni care au încercat sa ducă o viață normală, respectând niște reguli, dar care nu au avut loc de voi” - este mesajul pronunțat al medicului Amin Zahra.

Citeste totul despre:

Vezi mai multe


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL