Mesaj pentru liderii social-democrați, la Craiova: ”Copiii bolnavi de cancer nu au medicamente!”

Friday, 12 April 2019, 20:03 Sursă: REALITATEA.NET

Bărbatul a scris mesajul pe o pancartă, pe care a ridicat-o cât a putut în speranța că cei de pe scenă, când vor coborî, îl vor citi. Nimeni nu a făcut însă acest lucru.

„În Spitalul Nr.1 Craiova, copiii bolnavi de cancer nu au medicamente. Nu s-a oprit nimeni să discute cu mine. Ei ştiu situaţia, nu interesează pe nimeni. Acei copii suferă însă. Și familiile lor”, a spus voluntarul.

Resemnat, acesta a precizat că nici în baza referatelor întocmite de către medici, situația nu se soluționează.

„Medicamentele sunt, de ce nu se aduc? Sunt bani donaţi în conturile spitalului şi nu se folosesc. Au fost medicamente şi nu s-au cumpărat. Banii sunt tot acolo. Se fac referate şi nu se rezolvă nimic şi copiii continuă să nu aibă medicamente. Se descurcă fiecare cum poate. Părinţii sunt în genunchi. Nu au bani, copilul e bolnav. N-au soluţii. Şi atunci apelează la Dumnezeu, la voluntari, la ONG-uri. Am adus medicamente din India, este incredibil! Pe nimeni nu interesează”, a mai spus doljeanul.

Despre problema lipsei medicamentelor pentru copiii bolnavi de cancer, internați la Spitalul Județean Clinic de Urgență Craiova, s-a vorbit de foarte multe ori, şefa secţiei, Polixenia Stancu, semnalând acest lucru.

Paradoxal, pe majoritatea pancartelor susținătorilor prezenți la miting scria „ România merită mai mult: medicamente la fel de bune ca în UE”.

 

Realitateadecraiova.net

 
 

Vezi mai multe


Adaugă părerea ta
Alte articole din: POLITICĂ