Marcel Vela, despre polițiști: "Cred că nu au fost deranjați din misiunile personale de week-end"

Sunday, 12 January 2020, 11:56 Sursă: Realitatea.NET

Autor: Realitatea.NET

Marcel Vela este acuzat de sindicaliștii din Poliție că a început marea reorganizare promisă, dar fără a le acorda timpul necesar pentru a-și spune părerea. 

Ministrul de Intene i-a ironizat pe polițiști, declarând că speră că nu i-a deranjat din acțiunile personale de sfârșit de săptămână. Marcel Vela a precizat că structurile din MAI au termen până joia viitoare să facă propunerile pe care le consideră pentru restructurarea și eficientizarea ministerului.

Citește și: Anunț făcut de Marcel Vela pentru realitatea.net după scandalul cu câinele împușcat în Maramureș

”Nu e niciun plan secret. Unii lideri sindicali vor să își facă campanie sindicală. Săptămâna trecută am avut o ședință cu comanda ministerului. Le-am propus ca într-o săptămână să analizeze propuneri pentru restructurări, eficientizări. Au termen până joia viitoare. Acum două zile, poliția a trimis către inspectorate un mesaj "ce părere aveți". Cred că nu au fost deranjați din misiunile personale de week-end cu întrebarea ce părere aveți”, a spus Marcel Vela.Adaugă părerea ta
Comentarii Existente
2020-01-12 15:30:38
Ali Osmalic Ciubuc

Restructurarea trebuie facuta LOGIC, nu de niste gainari a caror unica grija era si este de a inchide cazurile raportate de populatie cu - nu se confirma, si de a nu se deranja cind sint chemati la fata locului !!! Populatia este complet parasita la indemina abuzurilor de toate felurile ! In lipsa militiei si a legislatiei, oricine face si aplica legea tupeului !!!

Alte articole din: Ultimele Stiri