Coronavirus - România: 209648 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Marcel Ciolacu, despre refuzul lui Negoiță de a reveni în PSD: Ne urăm succes! Vom continua colaborarea politică

Tuesday, 29 September 2020, 17:49 Sursă: realitatea.net

Autor: Irina Chirtoc

”Eu am făcut o propunere publică, considerând că e un primar de stânga. Am văzut că nu doreștre acest lucru. Ne urăm succes!
Noi avem un acord politic pe care îl respectăm. Doamna Firea a avut o opinie personală în ceea ce-l privește pe Ponta. Ponta și Negoiță nu vin în PSD, dar asta nu înseamnă să nu avem o colaborare politică”, a anunțat liderul PSD.

Întrebat cine consideră că este vinovat pentru că nu s-a făcut alianţa pentru Bucureşti a partidelor de stânga aparţine, Ciolacu a răspuns: ”Dacă doriţi punctul meu de vedere foarte clar - a lui Victor Ponta.”

Tot marți, Firea i-a numit pe cei doi ”asasinii PSD” și a spus că reprimirea lor în partid ar fi o lipsă de respect față de bucureșteni.

”I-am spus (lui Marcel Ciolacu n.red) doar punctul meu de vedere şi a fost de acord cu el, şi anume că nu putem negocia cu teroriştii politici. Teroriştii politic, cei care au vrut să îngroape PSD, trebuie să fie pe drumul lor şi noi să fim pe drumul nostru (...) Ar fi fost o lipsă de respect faţă de bucureştenii care ne-au votat în Bucureşti noi acum să ne aliem cu propriii noştri asasini, adică cu domnii Ponta şi Negoiţă. Ei sunt pe drumul lor, nu avem nimic cu ei, nu ne războim cu ei, dar nici acum să-i invităm cu mari onoruri, eventual, să coacem şi o pâine împreună să mâncăm. Nu! Haideţi să fim serioşi!”, a spus Firea. 

În replică, Negoiță a transmis că decizia de a părăsi PSD a fost corectă și a criticat dur mandatul de primar al fostei sale colege de partid, precizând că, pentru reformarea partidului, ”e nevoie de figuri noi care să schime imaginea”.

”Consider că doamna Firea a avut un mandat foarte slab și nu merită să mai ia un alt mandat. (...) Nu putea să o împiedice guvernul să facă pasaje, să modernizeze transportul în comun. (...) Trebuie să te pricepi la management, nu e suficientă comunicarea și publicitatea în cazul unui mandat de primar general”, a spus primarul Sectorului 3. 


Vezi mai multe


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL