Coronavirus - România: 465982 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Maia Sandu s-a întâlnit cu ambasadorul României la Chișinău. Noul președinte solicită sprijinul părții române pentru întărirea justiției

Wednesday, 18 November 2020, 19:35 Sursă: Realitatea.net

Autor: Zbirnea Andrei

Maia Sandu: “România a fost mereu un prieten bun pentru cetățenii noștri, mai ales în perioade complicate. Suntem foarte recunoscători pentru susținerea acordată de România, inclusiv în pandemie. Le mulțumesc încă o dată, personal, dar și în numele oamenilor din Republica Moldova, medicilor și asistenților români, care ne-au sărit în ajutor atunci când pandemia începea să se declanșeze și la noi în țară”

Președintele ales de la Chișinău, Maia Sandu, a accentuat că Republica Moldova intră într-o nouă etapă a politicii externe, de scoatere a țării din izolare și de aprofundare a relațiilor bilaterale în beneficiul cetățenilor noștri.

Maia Sandu: “Îmi doresc foarte mult să reluăm cât mai curând proiectele demarate de echipa noastră la guvern în parteneriat cu Guvernul României, și anume proiectele de infrastructură, inclusiv în domeniul energetic. De asemenea, avem nevoie de sprijin suplimentar pentru a depăși pandemia”.

Maia Sandu a precizat că cetățenii i-au oferit un mandat puternic de întărire a instituțiilor și că va depune toate eforturile pentru ca Republica Moldova să aibă o justiție independentă, să se curățe de judecători și procurori corupți și să pornească motoarele economiei pentru o viață bună acasă.


Citeste totul despre:


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL