Coronavirus - România: 479634 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Ludovic Orban face o vizită de două zile în Israel și Palestina. Agenda premierului

Tuesday, 03 November 2020, 11:21 Sursă: realitatea.net

Autor: Irina Chirtoc

Potrivit unui comunicat al Guvernului, Orban și Netanyahu vor semna Protocolul de modificare a Convenţiei dintre Guvernul României şi Guvernul Statului Israel pentru evitarea dublei impuneri şi prevenirea evaziunii fiscale cu privire la impozitele pe venit, semnată la Ierusalim, la 15 iunie 1997.

Premierul român se va mai întâlni cu preşedintele Reuven Rivlin, prim-ministrul supleant şi ministru al Apărării, Benjamin Gantz, ministrul Afacerilor Externe, Gabriel Ashkenazi, şi cu Colette Avital, Secretarul General al World Jewish Restitution Organization.

Discuțiile se vor axa pe îmbunătățirea relațiilor bilaterale, cu accent pe domeniile politic, economic şi de securitate. Oficialii vor analiza și evoluţiile din regiune, în special crizele din Orientul Mijlociu şi Africa de Nord.

La Ramallah, Orban va discuta cu omologul palestinian, Mohammad Shtayyeh, despre consolidarea relaţiilor bilaterale și evenimentele recente din Orientul Mijlociu şi Africa de Nord, cu accent pe Procesul de Pace din Orientul Mijlociu.


 

 

Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL