Coronavirus - România: 66631 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Lucian Isar, soțul Alinei Gorghiu, implicat într-un accident auto GRAV. Bolidul Porsche, distrus

Thursday, 16 March 2017, 19:40 Sursă: REALITATEA.NET

Lucian Isar, soțul Alinei Gorghiu, a fost implicat într-un accident extrem de grav în această după-masă pe Valea Oltului.

Informații de ultimă de oră despre accidentul care avut loc în urmă cu câteva ore pe Valea Oltului, la Câineni, atestă faptul că la volanului autoturismului Porsche, implicat în incidentul care a aruncat un tir pe calea ferată se afla Lucian Isar, soțul senatoarei liberale Alina Gorghiu.

Lucian Isar a fost rănit, însă starea lui este stabilă, spre locul accidentului plecând o ambulanță de la Spitalul Județean Vâlcea.

Lucian Isar a fost transportat la spitalul din Brezoi cu un traumatism cranio-cerebral acut deschis cu o comoție tranzitorie. Aici i s-au acordat primele îngrijiri medical, fiind transportat în stare stabilă la Spitalul Județean Vâlcea.

”Rănitul a ajuns la spital cu un traumatism cranio-cerebral acut, a fost suturat şi va fi transferat la Bucureşti pentru continuarea tratamentului”, a spus medicul Dan Ponoran, directorul Spitalul Judeţean Vâlcea.

(w500) <p>Acciden

UPDATE: Traficul feroviar a fost reluat. Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, începând cu ora 19:45, în judeţul Vâlcea, traficul feroviar a fost reluat pe secţia 201, după ce autocamionul căzut pe calea ferată a fost ridicat. Călătorii trenurilor de persoane au fost transbordaţi între staţiile Câineni şi Cornet.

Lucian Isar s-a ales cu dosar penal pentru vătămare din culpă

În urma accidentului, Lucian Isar s-a ales cu dosar penal pentru vătămare din culpă. Șoferii blocați pe Valea Oltului, în urma accidentului au declarat că acesta a condus agresiv pe întreg tronsonul.

Lucian Isar, de 38 de ani, se afla la volanul unui Porsche Cayenne şi conducea agresiv, făcând mai multe depășiri riscante de-a lungul deplasării sale pe DN 7, susţin martorii, potrivit Vocea Valcii.

În zona Câineni, acesta a intrat într-o altă depășire, în curbă, pe linie continuă și a intrat în coliziune cu o autoutilitară, iar apoi a intrat în roata TIR-ului, care a explodat. Șoferul acestuia a pierdut controlul volanului și TIR-ul a căzut pe linia ferată.

(w400) <p>Acciden

Cine este Lucian Isar

Lucian Isar este bancher şi, pentru scurt timp, a fost ministru în primul Guvern Ponta. Lucian Isar a ocupat, începând cu 2006, funcţiile de vicepreşedinte şi Head of Trading Unit la Citibank, iar apoi pe cele de director executiv al Departamentului de Pieţe Globale al Bancpost, precum şi de membru al Comitetului Executiv al aceleaşi bănci, iar, mai apoi, vicepreşedinte până în noiembrie 2008. În mai 2012, a fost propus de premierul Victor Ponta pentru funcţia de ministru delegat pentru mediul de afaceri, în cadrul Ministerului Economiei. A rezistat în fotoliul ministerial numai patru luni. A renunţat la funcţie după un conflict cu Ponta.

În prezent, este consilier la Banca Feroviară şi speră să ajungă guvernatorul BNR în locul lui Mugur Isărescu.

Dacă Alina Gorghiu este la prima căsnicie, Lucian Isar a mai fost căsătorit cu Krisztina Kormoczi, o româncă de origine maghiară, care locuieşte la Londra.

Sursa foto: turnulsfatului.ro

Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL