Coronavirus - România: 440344 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Lucian Bode s-a vindecat de COVID-19! Ce a făcut ministrul Transporturilor după aflarea rezultatului

Wednesday, 18 November 2020, 13:13 Sursă: realitatea.net

Autor: Ioana Stanescu

 

Lucian Bode a făcut anunțul pe Facebook, unde a postat un mesaj în care îi îndeamnă pe români să respecte toare regulile de protecție împotriva contractării coronavirusului, dar și de mulțumire pentru medici. 

În urmă cu două săptămâni, ministrul anunța că a fost diagnosticat cu noul coronavirus și s-a autoizolat la domiciliu.

Ministrul Transporturilor a fost infectat cu coronavirus! Care este starea e sănătate a lui Lucian Bode

„Vă spun cu bucurie că am încheiat perioada de izolare și am trecut cu bine peste boală. Cadrele medicale cu care am ținut legătura au fost de un real ajutor și le mulțumesc din suflet! Lor și tuturor celor care de peste 8 luni de zile luptă să aibă grijă de noi. Însă și medicii sunt oameni la rândul lor, cu puteri finite și familii care îi așteaptă acasă, așa că e de datoria noastră și spre binele nostru să purtăm mască, să păstrăm distanțarea fizică și să respectăm regulile în vigoare. Deși eu am făcut-o, virusul nu m-a ocolit. Semn că e tare parșiv. Dar respectarea regulilor e singura soluție pe care o avem acum pentru a preveni boala. 

De azi las munca de acasă și mă întorc fizic la minister. După luni întregi în care am fost foarte activ, mi-a fost greu să mă acomodez cu noua realitate. Dar a fost o experiență nouă, iar colegii de la minister și toate resursele tehnologice pe care le avem astăzi la îndemână au făcut adaptarea mai ușoară. 

Zilele petrecute în izolare mi-au oferit timp să mă gândesc mai mult la pandemie și la situația în care ne aflăm. M-am gândit la toți cei care au pierdut lupta cu boala, la cei care au trecut sau trec prin situații dificile. Sper ca bunul Dumnezeu să-i aibă în pază. Am încredere că vom trece cu bine peste această grea încercare. 

Vă mulțumesc pentru mesajele transmise și pentru că mi-ați fost alături!”, a scris Lucian Bode, miercuri pe Facebook.

Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL