Lia Olguța Vasilescu, atac dur la Iohannis: ”A împrumutat limbajul golănesc”

Thursday, 28 March 2019, 18:37 Sursă: REALITATEA.NET

Autor: Realitatea.NET

Lia Olguța Vasilescu l-a atacat dur pe Klaus Iohannis, după discurscul pe care acesta l-a susținut joi seară, în care a spus că ”Golăneala Guvernului PSD de astăzi a depășit orice limită!”. 

”Johannis a împrumutat limbajul golănesc al celor care merg în chiloți, cu metroul. Nici nu e de mirare. Doar cu ei se consultă la Cotroceni! Azi s-a pus iarăși pe plâns că nu îl lasă PSD să facă referendum pe Justiție! Cine din PSD, Klaus, nu te lasă? Spune-ne nouă si îl pedepsim noi, fiindcă am auzit că Chirila și băiatul care bate bătrânii cu boxul pe stradă sunt ocupați să îți facă ție campanie. Nu te împiedică nimeni, Klaus! Parlamentul ți-a dat acceptul de doi ani și, tot de atunci, te căznești să găsești o întrebare. Vrei sa te ajutăm noi? Ca să nu mai plângi zilnic, că deja ești penibil...”, a scris Lia Olguța Vasilescu pe pagina sa de Facebook. 

Președintele Klaus Iohannis a anunțat joica va convoca referendum pe 26 mai. "Golăneala PSD de azi a depășit orice limită!", a spus Iohannis, lansând, totodată, și un apel pentru social-democrați: "încetați să guvernați doar în propriul vostru interes și întoarceți-vă către români!"

Klaus Iohannis anunță referendum pe 26 mai: Golăneala PSD de azi a depășit orice limită!Adaugă părerea ta
Alte articole din: POLITICĂ