Coronavirus - România: 110217 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

”Legile Puterii”. Lucian Bode despre cazul șefului de tren care neagă existența pandemiei: Este regretabil. Un astfel de individ nu are ce căuta acolo

Monday, 03 August 2020, 21:48 Sursă: Realitatea Plus

Autor: Irina Chirtoc

”Este regretabil că un astfel de individ poate transmite un astfel de mesaj. El nu se adresa celor 8-10 călători, ci și-a bătut joc de munca a zeci de mii de CFR-iști care au știut să respecte regulile în această perioadă dificilă. Este de netolerat o astfel de atitudine. Mâine, de urgență, s-a convocat comisia de disciplină, unde a fost invitat. Am convingerea că, în baza regulamentului instituției, va lua cele mai dure măsuri. Un astfel de individ nu are ce căuta într-un loc de muncă în care să relaționeze cu alți oameni. Cred că va suporta și rigorile legii, Poliția Transporturi s-a autosesizat”, a anunțat ministrul.

Lucian Bode a transmis că oricine lucrează în serviciul public trebuie să respecte măsurile anunțate de autorități și a îndemnat călătorii să anunțe când observă astfel de cazuri

”Când ești în serviciul public, nu este permis, chiar dacă așa crede, nu are voie să transmită astfel de mesaje. Încalcă legea. Angajații CFR au obligația să respecte Ordinul Ministrului. Este o excepție acest individ și comportamentul lui. Călătorii care observă astfel de cazuri îl pot anunța pe șeful de tren, pot suna la 112, pot anunța Poliția Transporturi”, a conchis ministrul.

Reamintim că, luni dimineață, un șef de tren a fost filmat, pe ruta București-Constanța, când nu purta mască. Mai mult, acesta le spunea călătorilor că ”pandemia nu e declarată de ministrul Sănătății” și că ”purtăm măști de proști”.


Vezi mai multe


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL