Coronavirus - România: 492211 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Lăptişorul de matcă, miracolul de 60 milioane de ani. Ce afecţiuni vindecă

Wednesday, 07 October 2015, 23:31 Sursă: REALITATEA.NET

Toate acestea nici nu mai sunt atât de surprinzătoare deoarece, datorită studiilor efectuate, ştim că lăptişorul de matcă este cea mai bogată substanţă în nutrienţi de pe întreagă planetă.

Conţine un spectru foarte larg de vitamine, substanţe minerale, proteine, aminoacizi şi enzime. Practic se pot găsi în el toate acele substanţe nutritive de care organimul uman are nevoie încă din perioada copilăriei. Compuşii săi stabilesc în mod natural un echilibru al proceselor desfăşurate în organism, armonizează diferitele funcţii, în acest fel sprijinind menţinerea sănătăţii sau grăbirea vindecării. Pielea devinde mai strălucitoare şi creşte mult vitalitatea şi elanul tineresc pentru activităţile de zi cu zi.

Lăptişorul de matcă merită consumat chiar şi atunci când suntem perfect sănătoşi deoarece avem tot timpul nevoie de un supliment de energie şi de substanţe nutritive. Testele clinice au demonstrat eficientă lui şi în cazul multor boli concrete. De-a lungul cercetărilor s-a demosntrat că are în componentă compuşi cu efecte similare antibioticelor care sunt eficiente împotriva diferitelor infecţii virale, bacteriene sau fungice. Acţionează că un scut natural în faţă celor mai frecvente tipuri de infecţii precum viroză, faringită sau ciuperci la unghii şi picioare, dar se foloseşte şi în tratarea eczemelor sau a psoriazisului.
Citeşte continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.


Vezi mai multe


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL