Coronavirus - România: 28973 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Klaus Iohannis pune tunurile pe Guvern din cauza infrastructurii

Thursday, 25 October 2018, 14:01 Sursă: REALITATEA.NET

Klaus Iohannis a primit astăzi la Cotroceni o delegație formată din reprezentanți ai asociațiilor „Moldova Vrea Autostradă”, „Împreună pentru A8” și „Pro Infrastructura”.

Klaus Iohannis a precizat că "în pofida susținerii constante din partea Comisiei Europene și a disponibilității fondurilor europene necesare, nu există voință la nivel guvernamental pentru materializarea proiectului", a notat presidency.ro.

"Guvernul României a dovedit lipsă totală de implicare și viziune în privința acestei investiții, ca și a tuturor celorlalte mari proiecte de infrastructură.

Referitor la realizarea tronsonului de autostradă Iași–Târgu Neamț prin parteneriat public-privat, Președintele României a precizat că decizia este criticabilă atât la nivelul Comisiei Europene, cât și la nivelul altor structuri de specialitate de la nivel european, pentru că dovedește o deprioritizare a investiției", scrie pe site-ul Administrației Prezidențiale.

Acum 9 zile, aflat în vizită de stat în Italia, președintele Iohannis a lăudat creșterea economică înregistrată sub conducerea Guvernului României. CLICK AICI pentru a vedea ce a spus atunci!

Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL