Coronavirus - România: 700898 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Klaus Iohannis, la inaugurarea tronsonului de autostradă A 7 - varianta ocolitoare Bacău: Aici se vede foarte clar ce a însemnat o guvernare PSD-istă inutilă

Wednesday, 02 December 2020, 13:43 Sursă: realitatea.net

Autor: Irina Chirtoc

”Este o lucrare extrem de importantă cu siguranță pentru oamenii locului și sunt convins că atât Consiliul Județean, cât și Primăria vor constata în foarte scurt timp beneficiul unei astfel de centuri.
Lucrurile au o importanță dincolo de impactul local. Această bucată de autostradă de 17 km este primul tronson din Moldova, care vine să arate determinarea noastră, a mea cu siguranță, dar și a Guvernului liberal de a dezvolta semnificativ infrastructrura din Moldova. Am fost și voi fi  un promotor al autostrăzii Moldova”, a spus Iohannis. 

Șeful statului a transmis că lucrările la acest tronson au fost finalizate cu un an mai devreme, acuzând PSD că a lăsat în urmă Moldova când era la guvernare. 

”Nu este niciun secret că Moldova, prin ”grija guvernanților PSD-iști”, a fost lăsată în urmă și așa nu se poate continua.
Prin aceste lucrări, am venit să dovedim practic că nouă ne pasă de Moldova, și nu la nivel de povești și promisiuni deșate, ci de realizări.
Este un lucru care poate fi evaluat politic probabil cel mai bine. Aici se vede foarte clar ce a însemnat o guvernare PSD-istă inutilă în trecutul destul de apropiat și o guvernare liberală utilă.

Lumea mă acuză că prea îi laud pe liberali. Nu îi laud, pur și simplu arăt cum stau lucrurile. Acest guvern, chiar în condiții de criză și cu minoritate parlamentară, a realizat lucrurile pe care le-a promis.
Acest tronson a fost finalizat cu un an de zile înainte de termen și, cu această ocazie, țin să felicit și pe cei care l-au construit! Avem antreprenori români foarte performanți, un lucru notabil și foarte îmbucurător”, a adăugat Șeful statului. 

 

Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL