Isărescu discută "ordonanța lăcomiei" cu Guvernul pe 4 februarie

Isărescu discută "ordonanța lăcomiei" cu Guvernul pe 4 februarie
Isărescu discută "ordonanța lăcomiei" cu Guvernul pe 4 februarie

Consiliul general al Comitetului Național pentru Supravegherea Macroprudențială (CNSM), din care fac parte reprezentanți ai BNR, ai guvernului și ai ASF, va avea loc pe 4 februarie, au declarat pentru G4Media.ro surse guvernamentale. 

Citește și

Articol partener

PLAYTECH.RO

Test de vedere pentru final de săptămână. O mătură este ascunsă în imagine! Ai doar 14 secunde la dispoziţie pentru a o găsi

Articol partener

TABUHIGHLIFE.RO

Ciara, însărcinată pentru a patra oară, la 37 de ani

Articol partener

BZI.RO

De ce nu este deschis sicriul lui Costel Corduneanu? Este acoperit cu flori şi drapelul României. Familia vine cu explicaţii – FOTO

Articol partener

LUMEAPOLITICA.RO

Procesul lui Vlad Pascu a fost amânat. Avocatul Adrian Cuculis: ”Dacă se întâmplă asta, întreg procesul se va lua de la zero”

Articol partener

PUTEREA.RO

S-a anunțat primul concurs de frumusețe IA din lume, cu femei generate de calculator

Articol partener

NEWSBUCURESTI.RO

Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu, noii juraţi de la MasterChef România

Articol partener

ECOPOLITIC.RO

Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu, noii juraţi de la MasterChef România

Actual

Pensii / Foto: Inquam Photos
SCHIMBĂRI MAJORE în noua Lege a pensiilor. Cine se poate pensiona cu 15 ani mai devreme și fără penalități: noi calculele
Schimbări majore în privința noii legi a pensiilor cu privire la condițiile de pensionare. Unii români se pot pensiona anticipat, chiar și cu 15 ani mai devreme. Vorbim despre persoanele defavorizate sau cu dizabilități, însă, si alte categorii beneficiază de reduceri semnificative.

Razboi Israel - Iran
Război Israel - Iran: Atac lansat asupra Iranului, sistemele de apărare anti-aeriană au fost activate
O explozie a fost auzită în oraşul Ghahjaworstan din Iran, situat la nord-vest de oraşul Isfahan, potrivit agenţiei de ştiri iraniene semi-oficiale FARS, care citează surse locale, relatează CNN. Zborurile spre Teheran, Isfahan şi Shiraz sunt suspendate, iar sistemele de apărare anti-aeriană ale Iranului au fost activate în mai multe provincii. 

Avion aterizat de urgenta la Timisoara
Un avion a aterizat de urgență la Timișoara, în urma unei amenințări cu bombă. Plan roșu de intervenție
Alertă de gradul zero pe Aeroportul Timișoara! Un avion a fost nevoit să aterizeze de urgență după o amenințare cu bombă cu bombă. Autoritățile au activat Planul Roșu de Intervenție. 

Filmul crimei de pe autostrada A1. Ultima conversație a Mirelei cu afaceristul turc: sora victimei face dezvăluiri șocante
Filmul crimei de pe autostrada A1. Ultima conversație a Mirelei cu afaceristul turc: sora victimei face dezvăluiri șocante
Apar noi dezvăluiri șocante despre crima din Dâmbovița! Sora Mirelei, femeia omorâtă de cetățeanul turc, a povestit cu lux de amănunte ce s-a întâmplat între cei doi cu puțin timp înainte ca tânăra să dispară, dar și despre ce au discutata ultima oră la telefon. Între timp, anchetatorii au refăcut traseul criminalului și au ajuns cu el chiar și în Teleorman, locul în care s-ar fi refugiat a doua zi după asasinat. 

Economie

Asigurarea obligatorie pentru locuinta
Amenzi usturătoare pentru românii care nu au asigurare obligatorie pentru locuință
De anul acesta, primăriile sunt obligate să îi înștiințeze, de două ori pe an, pe proprietarii locuințelor că trebuie să își asigure locuințele împotriva dezastrelor.

Aceste forme de comerț au un risc ridicat de evaziune fiscală
ANAF pune tunurile pe magazinele de haine second-hand, măcelării și pescării. Când ar urma să înceapă controalele?
Agenția Națională de Administrare Fiscală intenționează să pună pe lista produselor și bunurilor cu un risc sporit de evaziunea fiscală, așa cum ar fi comerțul cu haine second-hand sau cu organe comestibile. Modificările ar urma să-și facă efectul din semestrul doi al anului, adică de la 1 iulie.

Băncile au făcut profituri istorice pe seama românilor care vor să trăiască mai bine
Băncile au făcut profituri istorice pe seama românilor care vor să trăiască mai bine
Băncile din România au raportat cele mai mari câștiguri din istorie, de aproape 15 miliarde de lei. Conform specialiștilor, din ce în ce mai mulți români își fac credite la bănci fie pentru că doresc să trăiască mai bine, fie din cauza veniturilor foarte mici.

Laura Codruța Kovesi / Foto: Inquam Photos
Kovesi își trimite procurorii în județul asistaților sociali. Descinderi de ultimă oră
Laura Codruța Kovesi și-a trimis procurorii de la Parchetul European tocmai într-o instituție din Botoșani. Au fost descinderi de amploare la Agenția Județeană de Ocupare a Forței de Muncă. Anchetatorii vor să afle toate angajările făcute în perioada 2018-2021. 

Ultimele stiri

Avion prabusit in Rusia
Avion prăbușit în Rusia. Momentul impactului a fost filmat - VIDEO
Un avion s-a prăbușit în Rusia, informație confirmată chiar de autoritățile ruse.

ALERTĂ lângă Strasbourg! Două fete de 6 și 11 ani, înjunghiate cu un cuțit în apropierea unei școli
ALERTĂ lângă Strasbourg! Două fete de 6 și 11 ani, înjunghiate cu un cuțit în apropierea unei școli
Scene incredibile în Franța, în apropiere de Strasbourg! Două copile, de 6 și 11 ani, au fost rănite în apropierea unei școli, de un bărbat care le-a atacat cu cuțitul. Incidentul s-a întâmplat în după-amiaza zilei de joi, iar agresorul, un individ cu probleme psihice, a fost arestat de poliție.

Nicolae Ciucă / Foto: Inquam Photos
Nicolae Ciucă, precizări importante despre introducerea serviciului militar obligatoriu în România: "În următorii doi ani..."
Nicolae Ciucă spune că România nu are pregătită infrastructura necesară pentru introducerea serviciului militar obligatoriu în următorii doi ani. "S-au dus vremurile" în care oamenii să fie aduşi cu arcanul la armată, a mai spus liderul PNL.

Testul Szondi a fost discreditat de mulți experiți în domeniu
Testul Szondi: Alege chipul care te sperie cel mai tare şi descoperi latura ascunsă a firii tale
Testul Szondi este considerat a fi unul dintre cele mai bune metode de a scoate la iveală latura ascunsă, negativă, a personalității fiecăruia. În panoul din imagine sunt o serie de fizionomii, iar tu trebuie să alegi una singură, cea care-ți stârnește teamă.



Vezi emisiunile Realitatea Plus