Irina Loghin, alertată de primele semne ale unui virus care a ucis oameni în SUA

Wednesday, 07 February 2018, 15:54 Sursă: REALITATEA.NET

Turneul în Statele Unite i-a provocat neplăceri îndrăgitei interprete de folclor Irina Loghin, la primele semne că a fost infestată cu un virus care a ucis oameni în America. Află în ce stare e acum artista.

Adaugă părerea ta

"Cum am ajuns în ţară am mers de urgenţă la medic. După nopţi pierdute, turneul din State este obositor, aveam program vineri, sâmbătă, duminică în locuri diferite, schimbarea şi de temperatură, toate acestea s-au resimţit”, a declarat Irina Loghin, la un post de televiziune, la revenirea în țară.

Ea a trăit clipe de coșmar atunci când a început să aibă semne că ar fi putut fi infestată cu un virus care a provocat multe decese în America. Putea fi un simplu guturai, dar nu era exclus să fie ceva mult, mult mai grav, zice artista. „Este foarte solicitant, am şi o vârstă, nu mai am 20-30 de ani. Am obosit şi cu virusul, dar nu cred că a fost chiar un virus, că nu am făcut febră. Am răguşit, ceeea ce mi se întâmplă foarte rar. Mulţumesc Lui Dumnezeu că sunt încă rezistentă. Dar bine ar fi să mă mai potolesc”.

Dincolo de această frică de o boală necruțătoare, „satisfacţia este cum te primesc românii din America, a venit un număr mare de români la spectacol, ne-am simţi bine, dar răcelile sunt inevitabile. Şi Maria Dragomiroiu era răcită de aici din Bucureşti. Aparatele de aer condiţionat ne-au pus probleme, că ne băteau în cap când eram pe scenă", a spus Irina Loghin despre răceala care i-a făcut probleme în ultimele zile.

Sursa: Jurnalul.Ro