INCREDIBIL! La cine apelează avocatul familiei Melencu pentru a se apăra de criminalul din Caracal?

Monday, 02 December 2019, 11:47 Sursă: stiripesurse.ro

Avocatul familiei Melencu, Tonel Pop, a cerut intervenția premierului Orban și a președintelui Iohannis în cazul Caracal, după ce avocatul a primit amenințări de la Gheorghe Dincă.

Adaugă părerea ta

Avocatul familiei Luizei Melencu, Tonel Pop, cere intervenția urgentă a președintelui României, Klaus Iohannis, și a premierului Ludovic Orban, în cazul Caracal, după ce, astăzi, ar fi fost amenințat de Dincă cu bătaia și că îi vor fi violate fetele.

"Rog personal președintele României și premierul României să intervină. Trebuie să se facă o anchetă, lucrurile sunt degenerate cu totul.

Îl rog personal pe domnul Orban și pe domnul președinte să ne primească personal", a declarat Tonel Pop la România TV.

 

 

Comentarii Existente
2019-12-02 13:28:57
Si avocații fac circ ?

Dle avocat ,ati primita amenințări de la Dincă cu bataia sau că vă omoară sau ..Doamne fereste ,monstru e capabil de orice, dacă ne raportîm la fete..Chemați un avocat american să vă invete,faceti cercetări private si concluziile le prezentați procurortilor,ca a-i ave la cheremul dv mi se pare că exagerati...poate vreți in politică.Cercetările au si ele reguli,o limita,faceți si propuneri,dar nu prin presă ,că lumea a luat act că existați..

Alte articole din: SOCIAL