Coronavirus - România: 492211 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Incendiu puternic într-un bloc din Neamț, după ce câțiva copii s-au jucat cu focul! Peste 20 de persoane s-au autoevacuat

Saturday, 07 November 2020, 17:40 Sursă: Realitatea.NET

Autor: Monica Vasilescu

Un pompier aflat în timpul liber care trecea prin zonă a mers din uşă în uşă până la etajul al treilea, unde era incendiul, şi a anunţat că este un incendiu produs într-un apartament din bloc şi le-a recomandat locatarilor să părăsească locuinţele. Astfel, s-au autoevacuat aproximativ 20 de persoane.

"La sosirea forţelor de intervenţie incendiul se manifesta cu flacără deschisă în interiorul apartamentului, cu degajare mare de fum. Pompierii au localizat şi lichidat incendiul şi au evacuat fumul cu ajutorul mijloacelor specifice de intervenţie. În urma incendiului, apartamentul a fost distrus în totalitate, iar alte trei apartamente au fost deteriorate ca urmare a apei folosite pentru intervenţie. Proprietara locuinţei, în vârstă de aproximativ 29 de ani, a suferit arsuri uşoare, a primit îngrijiri medicale de la echipajul de la Ambulanţă dar a refuzat transportul la spital", a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Neamţ.

Cauza probabilă de producere a incendiului a fost stabilită de pompieri ca fiind jocul copiilor cu focul, potrivit AGERPRES.


Citeste totul despre:


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL