Alegeri locale 2020 Vezi rezultatele parțiale

Incendiu puternic într-un bloc din Sectorul 3 al Capitalei. Cinci adulți și doi copii au avut nevoie de îngrijiri medicale

Thursday, 06 August 2020, 11:43 Sursă: Realitatea.NET

Autor: Monica Vasilescu

Potrivit ISU Bucureşti-Ilfov, incendiul se manifestă la etajul 10, unde se observă flacără şi mari degajări de fum. Din primele informaţii, cinci adulți și doi copii au avut nevoie de îngrijiri medicale.

În sprijin au acționat și Detașamentul Special de Salvatori.

"La etajul 10, unde s-a produs incendiul, pompierii au verificat apartamentele învecinate - au fost găsiţi mai mulţi locatari, care nu sunt în pericol, însă vor rămâne în interior alături de salvatori, deoarece nu se poate coborî din cauza temperaturii ridicate", informează Biroul de presă al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Bucureşti-Ilfov (ISUBIF).

Pompierii au intervenit de la înălţime cu autoscările, pe ambele faţade ale clădirii. Incendiul a cuprins inclusiv casa scării, până în exteriorul clădirii. În interior au intervenit echipaje de căutare-salvare.

La intervenţie au participat zece autospeciale de stingere, două echipaje SMURD, trei autoscări şi o autospecială pentru descarcerare.


Citeste totul despre:


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL