Coronavirus - România: 31381 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

IMAGINILE INCREDIBILE cu politicianul Darth Vader

Tuesday, 07 October 2014, 09:03 Sursă: GadgetReport.ro

GadgetReport.ro relatează că printre candidaţii cu nume exotice pot fi regăsiţi Darth Vader, Chewbacca, Palpatin, Padme Amidala şi Maestrul Jedi Yoda.

Cu toţii se află pe lista Partidului Internetului din Ucraina, o formaţiune obscură dar cu priză mai ales la publicul tânăr, în condiţiile în care militează pentru dezvoltarea economiei pe baza noilor tehnologii şi cere măsuri extreme pentru eradicarea corupţiei.

În campania electorală, membrii partidului, îmbrăcaţi în costumele din Star Wars, au fost în diverse localităţi pentru a promova doctrina “Imperiului”. Potrivit jurnaliştilor, Darth Vader nu se află la prima aventură electorală.

În aprilie a vrut să candideze la preşedinţia ţării însă Comisia Electorală Centrală nu i-a avizat candidatura. Unii analişti politici nu exclud varianta ca prezenţa pe liste a acestor candidaţi cu nume exotice să fie de fapt o metodă prin care Moscova încearcă să minimizeze impactul scrutinului electoral din fosta republică sovietică.

 Vedeţi imagini incredibile de la reuniunea membrilor Partidului Internetului, dar şi cele mai noi ştiri din domeniul IT&C, în emisiunea Gadget Show, realizată de GadgetReport.ro şi difuzată astăzi la Realitatea TV

 Inregistrarea de 4 minute este disponibila pe GadgetReport.ro

Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL