Iată cum poți vedea ce spun liniile din palmă despre tine. Așa afli cât mai ai de trăit!

Tuesday, 28 March 2017, 21:30 Sursă: REALITATEA.NET

Autor: Realitatea.NET

Corpul uman este uimitor și nimeni nu poate să conteste acest lucru. Nu numai că avem amprente unice, dar și limba fiecărui individ este diferită de a altuia. Ochii umani pot identifica aproximativ un milion de culori și pot transmite mai multe informație decât un telescop scump.

Totuși, dacă ne concentrăm la mâini, în special la liniile pălmilor. Acestea corespund fiecărui organ în parte: inimii și creierului, dar există și linia vieții care uneori poate determina soarta fiecărui individ.

Potrivit Mirror, liniile din palmă sunt formate încă din burtică, când fătul se dezvoltă, la aproximativ 12 săptămâni.

Iată cum vă puteți da seama ce fel de probleme aveți doar uitându-vă în palmă.

Cele patru linii majore

Prima linie este linia inimii și este cea mai mare linie orizontală din palmă. Linia capului este cea de-a doua linie orizontală, de sub linia inimii, cumva paralelă cu aceasta. Linia vieții este linia curbată, ce se întinde în jos, spre încheietura mâinii, încadrând astfel degetul mare. Ultima este linia sorții și există doar la unii oameni; această linie se situează în centrul palmei, poziționată vertical.

Analizează linia inimii

În cazul în care aceasta este destul de lungă, aproape peste toată mâna, ești o persoană mulțumită de viața ta amoroasă; dacă e doar pe jumătate din palmă, înseamnă că ai o abordare ușor egoistă atunci când vine vorba de relații, iar dacă este destul de scurtă, poate însemna că, fie te îndrăgostești extrem de facil, fie nu ai nici un interes în dragoste.

Această linie poate apărea, de asemenea, curbată,asta însemnând că ești ușor dezamăgită sau, dreaptă, ceea ce înseamnă că te pricepi la a-ți gestiona emoțiile.

Uită-te la linia capului

Aceasta are de-a face cu inteligența unui om și cum reușește să acumuleze cunoștințe. Se concentrează în principiu pe abordarea ta și pe stilul propriu de a învăța diferite lucruri. Olinie vălurită reprezintă, de obicei, creativitate, în timp ce o linie dreaptă sugerează o abordare mai practică a vieții.

Examinează linia vieții

Contrar a ceea ce cred oamenii, aceasta nu măsoarălungimeavieții tale, ci mai degrabă modul în careți-o petreci, implicând starea sănătății fizice și marile evenimente prin care treci. O linie a vieții apropiată de degetul mare spune că ești de multe ori obosită; o linie curbată reprezintă o mulțime de energie, în timp ce una dreaptă, pe diagonală, înseamnă că ești o fire precaută,atunci când vine vorba de relații.

Evaluează linia sorții

Se spune despre această linie că arată în ce măsură viața unei persoane este sau nu sub/în control. Astfel, o linie adâncă arată că viața îți este puternic determinată de soartă; o linie întreruptă reprezintă schimbările din viața ta, care de cele mai multe ori țin de forțe externe; o linie complet dreaptă, ce merge în jos, înseamnă că soarta nu îți dictează viața și că doar tu ești responsabilă pentru orice schimbare sau decizie luată.


Citeste totul despre:

Vezi mai multe


Adaugă părerea ta
Alte articole din: LIFESTYLE