Coronavirus - România: 20290 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Horoscopul de weekend. Ce zodie va avea o zi absolut fantastică, dar şi ce nativi vor suferi crunt

Friday, 03 August 2018, 19:45 Sursă: REALITATEA.NET

Berbec

Se întrezăresc cheltuieli la finalul acestei săptămâni, fie pe mofturile celor dragi, fie pentru necesitățile tale cotidiene. Fii prudent și alcătuiește o lista de priorități, pentru că fără să-ți dai seama tendința de a cheltui pe te miri ce este dificil de controlat. La prima vedere poți fi încântat de achiziile făcute, însă la o a două vedere, hibele vor ieși la iveală.

Taur 

Sunt zile cu stări fluctuante, iar energia vitală pare debordantă. Dozează-ți eforturile și evita să te concentrezi pe alții și pe treburile lor. Tentația de a caută compania prietenilor este mare și păguboasă. Stai de vorba mai mult cu ține și ia aminte la semnalele corpului tău. S-ar putea să fie nevoie de îngrijiri medicale de specialitate. Răbdare, calm și bunăvoința!

Gemeni

Sfârșitul acestei săptămâni este favorabil odihnei, meditațiilor interioare și regandirii planurilor personale și profesionale. Fiind foarte solicitat la serviciu, cu sarcini importante, care te pun în valoare este posibil să pierzi din vedere, conflictele mocnite dintre colegi și neregulile financiare din preajma ta. Fii prudent și ia aminte la toate relațiile și situațiile în care ești implicat.

Rac

Sunt zile bune pentru a discuta cu prieteni și cu persoane din segmentul profesional care te pot sfătui mult și bine vizavi de planurile tale personale și profesionale. Posibil că unele informații să-ți displacă sau unele îndemnuri să contravină filozofiei tale de viață. Evita formularea unor opinii și concluzii conform primului impuls. Răbdarea te ferește de erori greu de remediat.

Leu

La sfârșitul acestei săptămâni, reflectoarele scenei vieții sunt îndreptate asupra ta. Vei avea de-a face cu multă lume din segmentul profesional, dar și în mediul familial s-ar putea să fii invitat la reuniuni cu neamuri mai apropiate sau mai îndepărtate. Ai încredere că te vei descurcă foarte bine, indiferent de situațiile ivite. Răbdarea și deschiderea sufletească îți vor fi apreciate.

Fecioara 

Îți sunt favorizate activitățile culturale, asimilarea informațiilor și discuțiile filozofice. Rafinează-ți mentalul și lărgește-ți orizontul cunoașterii. Vizionează un spectacol de teatru, un film deosebit sau lecturează o carte. Astfel îți vei liniști sufletul, relaxa mintea și îți poți schimbă radical viziunea despre lume și viață. Antrenează-i și pe cei dragi în planurile tale.

Balanţa

Se întrezăresc câștiguri substanțiale de la și prin alții în acest weekend. Mai ales dinspre segmentul profesional ai șanse să primeșți bani, cadouri sau favoruri deosebite. Pe de altă parte ar fi bine să te gândești la situația ta financiară și să-ti regândești planurile de investiții. Este o perioada fluctuantă din perspectiva câștigurilor sau acumulărilor materiale, deci fii prudent.

Scorpion

Relațiile cu ceilalți sunt foarte active la sfârșitul acestei săptămâni, astfel că ar fi bine să-ți deschizi sufletul și mentalul pentru informații noi. Poate că unii te vor necăji, fie prin remarci, fie prin gesturi total nepotrivite. Păstrează o anumită distanță față de toată lumea și nu te lasă impresionat de nimeni și de nimic. Vei depăși totul cu bine dacă ai încredere în ține.

Săgetător

Eșți tentat să muncești mult în zilele acestui weekend. Se pare că îți place și, pe deasupra, preiei și sarcinile colegilor sau, dacă stai acasă, faci și treburile aferente celor dragi. Controlează-ti elanul muncitoresc și ocupă-te de priorități. Organsimul este obosit și s-ar putea să aibă nevoie de ingijiri de specialitate. Un plan de analize și consultații medicale este binevenit.

Capricorn

Ar fi bine să petreci mai mult timp, la finalul acestei săptămâni, alături de persoanele dragi. Copiii îți vor oferi surprize interesante, de aceea deschide-ți sufletul și scoate la iveală copilul tău interior. Veselia plutește în aer, chiar dacă situațiile în care te afli sunt tensionate sau sănătatea este precară. Propune un plan de activități comune și acceptă și doleanțele celorlalți.   

Vărsător

Cel mai bine ar fi să petreci acest final de săptămâna, acasă, alături de membrii familiei. Au succes discuțiile legate de bugetul familiei și alcătuirea planurilor domestice care presupun reparații majore, vânzarea sau achiziționarea de bunuri patrimoniale. Pe de altă parte s-ar putea să fii nevoit să sprijini moral sau material o rudă apropiată.

Peşti

Un weekend cu multe întâlniri și discuții aprinse. Unii vor încerca să te încurce cu subiecte filozofice sau abstracte. Vei fi uimit cât de bine vei reuși să dai replică oricărei persoane care dorește să între în vorba cu ține. Pe de altă parte eșți un bun povestior, lucru care te va ajută să întreții o atmosfera plăcută în ambientul familial. Îngrijește-ti permanent sănătatea!

 


Citeste totul despre:

Vezi mai multe


Alte articole din: ACTUAL
Adaugă părerea ta
Alte articole din: ACTUAL