Coronavirus - România: 119683 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Horoscop. Zodiile care se bucură de zile absolut fabuloase. Tu te numeri printre ele?

Friday, 28 September 2018, 16:45 Sursă: REALITATEA.NET

Iată care sunt cele 3 zodii care vor avea cel mai bun sfârșit de lună!

Gemeni

Deoarece Balanța este tot un semn de aer, vei putea să te folosești de energia ei pe toată această perioadă. Mai mult, Soarele se va afla în a 5-a Casă a Creativității și Plăcerii, ceea ce înseamnă că vei avea parte de inspirație oriunde te vei afla. La sfârșitul acestei luni, vei începe o frumoasă călătorie artistică, așa că nu te priva de aceste momente plăcute, ci lasă-ți libere chiar și cele mai sălbatice fantezii. Există viață și dincolo de muncă și succes și din acest motiv ar trebui să te bucuri de fiecare moment al vieții tale.

Balanță

 Soarele se va afla în prima Casă a Sinelui, moment ideal pentru a te reîncărca și de a te relaxa. Sezonul Balanței îți va reaminti de ce ești specială și unică. Dacă ai fost până acum deconectată de talentele tale naturale și de fericire, pregătește-te acum să îți aduci aminte de ce ești extraordinară. Sfârșitul lunii va fi și o perioadă de retrospectivă pentru tine. Vei realiza prin ce ai trecut de la începutul anului și cât ai evoluat. De asemenea, îți vei da seama și cât de mult te-ai schimbat, dar te vei gândi și la ce trebuie să faci de acum înainte pentru a fi fericită.

Scorpion

Cu Venus în prima Casă a Sinelui, vei reuși să farmeci la sfârșitul acestei luni multe persoane. Toată lumea se adună în jurul tău pentru a te admira, dar și pentru a-ți cere sfatul. Nu trebuie să fii surprinsă dacă vei începe să ai din ce în ce mai mulți admiratori. Totuși, ai grijă la persoanele toxice, deoarece va fi nevoie să setezi unele granițe cu acești oameni. Mai spune și „nu” din când în când. Pluto își va încheia mișcarea retrogradă pe 30 septembrie, ceea ce înseamnă o sursă enormă de claritate. Acum vei avea parte de un moment de respiro și vei putea alunga toată acea negativitate care te-a cuprins vara trecută. Pregătește-te, deoarece vei începe iar să strălucești!

 

Sursa


Citeste totul despre:

Vezi mai multe


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL